Rome Business School Beograd- 30% popusta za članove SAM-a


Datum: 13.May.2021


Rimska poslovna škola koja je od nedavno počela sa radom u Beogradu upisuje prvu generaciju polaznika u Executive MBA program. 
Program traje 21 mesec i održavaće se jednom mesečno u formatu produženog vikenda, a namenjen je menadžerima srednjeg i najvišeg nivoa i preduzetnicima koji žele da usavrše kompetencije i razviju svoj pun liderski potencijal.

Iznos popusta       30%

Ponuda važi od    15.05.2021.
Ponuda važi do    30.06.2021.

Kontakt osoba    Srboljub Marković

Adresa         Bulevar Zorana Đinđića 125 
Telefon         +381 (0) 11 4140 474
E-mail          office@rbs.mba
Websajt       www.rbs.mba

Rome Business School Belgrade

Rimska poslovna škola Beograd (RBS) je međunarodna poslovna škola i pridruženi je član Rimske poslovne škole iz Italije koja poseduje brojne međunarodno priznate akreditacije. Rimska poslovna škola Beograd posluje po najvišim profesionalnim standardima i posvećena je edukaciji menadžera i budućih lidera. Polaznici prve generacije RBS u Beogardu imaće priliku da uživo prate Executive MBA program, koji će biti organizovan na ekskluzivnim lokacijama u Srbiji i Italiji ili putem onlajna.
Misija škole je obučavanje globalnih lidera koji će biti kvalifikovani i spremni za upravljanje kompanijama širom sveta na inovativan i dugoročno održiv način. Upravo zato naš cilj i jeste stvaranje boljih menadžera za bolji svet. 
Rimska poslovna škola je za module koji će se održavati na atraktivnim lokacijama u Srbiji i Italiji angažvala predavače i konsultante sa internacionalno dokazanim korporativnim iskustvom. Uz to, zahvaljući pažljivo odabranom Savetodavnom odboru škole polaznici će biti u mogućnosti da kroz razmenu iskustava i umrežavanje lakše dođu do novih poslovnih prilika.
Rimska poslovna škola je član međunarodne mreže PlanetaFormacion y Universidades koju su 2003. godine osnovali De Agostini i grupa Planeta i koja predstavlja oličenje snažne posvećenosti ne samo kada su u pitanju kompanije, već i univerzitetsko obrazovanje, kao i stručne obuke i usavršavanja tokom celog života.  
Ova međunarodna mreža visokog obrazovanja obuhvata 23 obrazovne institucije širom Španije, Andore, Francuske, Italije, Severne Afrike, Sjedinjenih Američkih Država i Kolumbije. Svake godine, više od 100.000 studenata iz 114 različitih država prođe obuku u našim poslovnim školama, univerzitetima i specijalističkim visokim školama koje nude kontinuirano obrazovanje i centre za stručnu obuku.


 

Sponzori