Samo za članove SAM-a popust od 40% na Homepage Academy kurseve

Homepage akademija nastala je na iskustvu predavača stečenom kroz rad na realnim i konkretnim projektima. Svaki modul i svaka lekcija donose, kroz praksu proveren, način rada i principe razmišljanja koje je moguće odmah testirati u svom radnom okruženju.


Datum: 30.Sep.2022


Kursevi Homepage akademije namenjeni su ljudima koji žele da unaprede svoje veštine i znanja i usklade ih sa digitalnim tokovima i novim ekosistemom u kojem svi funkcionišemo.

Misija Homepage akademije je da to znanje učini dostupnim, te da digitalno transformiše organizacije, timove i pojedince.

Zbog toga smo pripremili jedinstvenu ponudu od 40% popusta za članove SAM-a.

Detaljnu ponudu i cene možete videti ovde.

Ukoliko ste pronašli edukaciju za sebe ili svoje zaposlene pišite nam na office@homepageacademy.rs i u naslov mejla stavite „SAM Privilage Club”.

Svi kursevi organizovani su na on-demand principu, te video lekcijama možete pristupiti sa bilo kojeg uređaja uz internet konekciju, neograničen broj puta u roku od godinu ili dve godine u zavisnosti od dostupnosti kursa.

Ukoliko želite da budete u toku sa informacijama iz Homepage akademije i dobijete posebne pogodnosti - registrujte se na našoj platformi.

Osim toga, možete pogledati i našu B2B ponudu koja vam omogućava pristup svim kursevima na godinu dana, kao i pristup kursevima koji će u tih godinu dana tek biti postavljeni na platformu.

Sponzori