Specijalan popust za članove SAM-a u Mosaic restoranu, baru – Belgrade Art Hotel i restoranu „Šešir moj“ u Skadarliji

Članovi SAM-a, uz svoju člansku kartu, ostvaruju popust od 20% na ponudu Mosaic restorana, bara – Belgrade Art Hotel i restoranu “Šešir moj” u Skadarliji.


Datum: 08.Mar.2019


Mosaic Restaurant & Bar, sa pogledom na živopisnu Knez Mihailovu ulicu, modernog, elegantnog i vanvremenskog dizajna. Mosaic restoran je mesto gurmanskog uživanja, druženja i relaksacije, u nesvakidašnjoj atmosferi bez duvanskog dima.

"U restoranu se pripremaju vrhunska jela domaće, regionalne i mediteranske kuhinje, uz naglasak na lagane, zdrave zalogaje. Pripremanje hrane za nas nije formalnost, već prilika za šefa kuhinje da se kreativno izrazi, a za gosta da uživa i bude inspirisan", rekli su u restoranu. Novitet u revolucionarnoj pripremi hrane jeste naš Primo Grill Menu koji se zasniva na pripremi svežeg mesa na ćumuru vrhunskog kvaliteta, proizvedenog od hrastovog drveta. Iskusite intenzivnu aromu mesa i ribe, koja će zarobiti sva vaša čula. Na ovom mestu, hrana, deserti, kafa i napici se pripremaju srcem, u srcu grada.

Restoran se nalazi u Knez Mihailovoj 27. Kontakt: +381 11 3312 000

 

Restoran “Šešir moj” se nalazi u srcu Skadarlije, boemskom delu Beograda. U samom je vrhu beogradskog ugostiteljstva, a to opravdava izvrsnim kvalitetom i besprekornom uslugom.

Restoran “Šešir moj” bio je jedno od kultnih mesta boema, a i danas u njemu možete osetiti šarm starog Beograda. Jedinstven i prijatan ambijent je veoma autentičnog dizajna, a prostrana bašta na gornjem nivou restorana sa panoramskim pogledom na Skadarliju, kao i bašta u prizemlju, su idealne za uživanje u toplim danima. Ovo je pravo mesto ako želite da izvedete porodicu na ručak ili da impresionirate poslovnog partnera sjajnim tradicionalnim jelima. Idealan je izbor i za druženje sa prijateljima u večernjim časovima, uz zvuke tamburaša,  svakodnevno od 18h, a subotom i nedeljom već od 15h. Sva jela, iskusni kuvari spremaju sa velikim umećem i ljubavlju. 

Sponzori