Specijalna ponuda za članove SAMa - Gi Group HR Solutions

Gi Group HR Solutions obezbedila je za sve članove SAMa specijalni popust od 10 % na 2 predstojeća programa, Emocionalno inteligentno liderstvo i The Agile Project Management


Datum: 16.Oct.2018


The Agile Project Management

Program će trajati dva dana, od 12 do 13. novembra od 9 do 17h u prostorijama Gi Group-e, Smiljanićeva 24. Trener programa je Murat Özbilen.

Ova obuka pruža pregled Agilnog Projektnog Menadžmenta, predstavlja osnovne agilne koncepte i principe, sa referencama iz agilnih metoda kao što su SCRUM, DSDM, MSF, DAD i uče učesnika kako uspešno usvojiti agilniji stil upravljanja projektom. Radni deo seminara se održava kroz niz kratkih radionica o SCRUM-u, jednoj od najčešće korišćenih agilnih metoda.

Učesnici će:

  • Razumeti osnove agile-a - agilne vrednosti i principe
  • Razumeti koristi od "disciplinovanog" agilnog pristupa
  • Razumeti agilne uloge, timove i okruženja
  • Istražiti kako da postanu agilniji na projektima
  • Razumeti proces procene i izazova
  • Razumeti metode Scrum-a
  • Učestvovati u nizu kratkih radionica

Za sve dodatne informacije o programu možete kontaktirati snezana.isakovic@gigroup.com

Više o programu

Emocionalno inteligentno liderstvo

Program će trajati dva dana, od 20 do 21. novembra od 9 do 17h u prostorijama Gi Group-e, Smiljanićeva 24. Trener programa je Eva Velimirović.

Trening Emocionalno inteligentno liderstvo predstavlja ulogu emocionalne inteligencije u postizanju boljih timskih i organizacionih rezultata kroz razvoj emocionalnih kompetencija lidera.

Svi polaznici treninga imaju priliku da procene svoje emocionalne kompetencije pomoću Thomas International instrumenta TEIQue za procenu emocionalne inteligencije i tako sagledaju najpre svoje emocionalne potencijale i oblasti za razvoj i unapređenje.

Za sve dodatne informacije o programu možete kontaktirati snezana.isakovic@gigroup.com

Više o programu

Sponzori