Treća generacija SAM Akademije je počela sa radom

Prvo predavanje i svečano otvaranje za polaznike treće generacije SAM Akademije, održano je u subotu, 25. marta u hotelu Hyatt.


Datum: 25.Mar.2023


SAM Akademiju ove godine pohađa 37 polaznika, menadžera iz različitih kompanija u Srbiji, a u okviru višemesečnog programa, predavanja će održati 25 renomiranih profesionalaca. 


Treću godinu ekskluzivnog edukativnog programa započeli su Dragoljub Damljanović, član UO SAM-a i direktor Razvojnog centra Schneider Electric, kao i Dragan Filipović, član UO SAM-a i CEO  Generali Osiguranja, koje je treću godinu za redom i glavni partner SAM Akademije. Nakon Dragoljuba Damljanovića i Dragana Filipovića, predavanje je održala Jelena Uzelac Vasić, Founder & Chief Change Consultant, What's Next.


U toku uvodnog obraćanja, polaznicima se obratila Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, pozvala ih da se predstave i ujedno pozdravila partnere SAM Akademije.  “SAM Akademija je program koji je Srpska asocijacija menadžera pokrenula 2021. godine, a iz potrebe da i članovima i široj poslovnoj zajednici pruži nešto što je vredno, a pri tom i jedinstveno na tržištu. SAM je stavio na raspolaganje ono najvrednije što ima kao udruženje, a to je znanje i iskustvo naših članova koje će oni podeli sa vama kao predavači u okviru ovog programa.” – rekla je Jelena Bulatović. 

Pored Generali Osiguranja, glavnog partnera, ove godine sponzori programa su i kompanije A1 Srbija i Acibadem Belmedic.

Dragoljub Damljanović, koji je jedan od najzaslužnijih za pokretanje ovog programa, pozdravio je polaznike i istakao da će na Akademiji imati priliku da slušaju najbolje od najboljih menadžera i da je ona idealna platforma za deljenje iskustva. 

Partner i predavač SAM Akademije, Dragan Filipović rekao je da je velika čast biti partner SAM Akademije i da je on lično najveći promoter širenja znanja i edukacije u svojoj kompaniji. 

Kontinuirana podrška SAM Akademiji su i programski direktori, Dušan Basalo, CEO, Talks and Folks i Nevena Stanisavljević, osnivač, HR World, koja se obratila prisutnima i istakla važnost deljenja znanja kroz programe poput SAM Akademije.