Treća regionalna koučing konferencija: “Hands On”

Coaching Conference „Hands on“ u organizaciji kompanija Atria Group i Erickson Coaching International, održaće se 21. marta 2017. godine, u hotelu Falkensteiner u Beogradu. Za članove SAM-a obezbeđene su posebne povlastice na cenu kotizacije.


Datum: 14.Mar.2017Ova konferencija predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici saznaju više o različitim koučing metodologijama, njihovim razlikama i sličnostima, kao i zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa više od dve decenije kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj.

Na jednom mestu okupiće se preko 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz biznisa koji konstantno rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju. Kroz interaktivne radionice i inspirativne govore svetski priznatih stručnjaka, učesnici će na konferenciji “Hands on” imati priliku da iz prve ruke iskuse različite koučing metodologije i odrede koji tip koučinga im najviše odgovara. Na kraju dana, svaki učesnik će pronađi svoje mesto u koučing svetu.

Poznati domaći i inostrani stručnjaci iz oblasti koučinga, HR-a i biznisa već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Marilyn Atkinson, Amy Brann, Dušan Basalo, Nandana Nielsen, Moera Saule, prof. Jonathan Passmore i mnogi drugi.

Vašu prijavu možete popuniti na sajtu www.conference.erickson.rs 

Članovi SAM-a imaju popust od 10% na cenu kotizacije, dok se za mentore i mentije uključene u MenProSAM odobrava popust 30%.

Sponzori