Udruženje slovenačkih menadžera u poseti članicama SAM-a

U toku trodnevne posete, Združenje Manager ugostile su kompanije, članice Srpske asocijacije menadžera, A1 Srbija, Mikroelektronika, Strauss Group i Modna kuća Luna.


Datum: 23.Mar.2023


U okviru ovog bilateralnog susreta, ispred kompanije A1 Srbija goste je pozdravila Branka Pudrlja Durbaba, Consumer Area Senior Director i član Upravnog odbora SAM-a, ispred kompanije Mikroelektronika - Nebojša Matić, vlasnik i CEO takođe član Upravnog odbora SAM-a, kao i Tanja Milinković, CPO & HRO. U Strauss Grupi goste je sačekao Milan Živković, Suply Chain Director.

U želji da steknu uvid u poslovnu praksu modne industrije i jednog od lidera na tržištu, Združenje Manager posetilo je Modnu kuću LUNA.

Kao dobar domaćin, direktorka LUNE i članica UO SAM-a, Biljana Jovanović je pozdravila goste i poželela im dobrodošlicu nakon čega im je ispričala razvojni put kompanije. Usledio je obilazak proizvodnog pogona i upravne zgrade kako bi se gosti upoznali sa zaposlenima i sa celokupnim procesom – od ideje do realizacije. Tokom obilaska, gosti su bili impresionirani najsavremenijim proizvodnim procesima a na njih je najveći utisak ostavila softverski kontrolisana linija za šivenje koja je jedinstvena u ovom delu Evrope.  

„Bila nam je čast i zadovoljstvo da ugostimo uvažene goste iz Slovenije, da podelimo sa njima naša iskustva, otvoreno pričamo o izazovima i njihovom prevazilaženju i da pokažemo kako radimo. Verujem da su međuindustrijska saradnja i deljenje znanja od suštinskog značaja za uspeh svake kompanije. U Modnoj kući LUNA uvek smo otvoreni za razmenu iskustava i učenje od drugih. Nadamo se da će ova poseta biti početak dugoročne i lepe saradnje naših kompanija“ rekla je Biljana Jovanović, osnivač i generalni direktor Modne kuće LUNA povodom ove posete.

Sponzori