Završni događaj Mentorskog programa

Mentori i mentiji 8. generacije Mentorskog programa SAMa predstavili su svoja iskustva i rezultate na Mentorskoj konferenciji.


Datum: 02.Nov.2023


U četvrtak, 02. novembra, održan je završni događaj Mentorskog programa. Osma generacija brojila je 28 mentorskih parova. Završni događaj vodila je Milica Mihajlović, Program Manager u SAMu, i Tim Leader Mentorskog programa. 

Ove godine smo u program uključili i Expat članove, članove koji svoju karijeru grade van naše zemlje,a koji su izrazili želju da prenesu svoje znanje i iskustvoi budu mentori. Tako smo ove godine imali 4 para u vidu online mentorstva.

Mentorski program SAMa pokrenut je 2015. godine i od tada je blizu 350 menadžera prošlo kroz njega. Mnogi članovi SAMa uzimaju ulogu mentora/savetnika/prijatelja iz godine u godinu i nesebično dele svoje znanje i vreme sa mladim članovima SAMa.

Na završnom događaju Mentorskog programa, koji predstavlja krunu Mentorskog programa, učesnici dele novostečeno znanje i veštine koja su stekli tokom prethodnih devet meseci. Devet parova predstavilo je svoj devetomesečni rad, a par koji je pokupio najviše simpatija je par koji se bavio temom javnog nastupa - Jovana Nićiforović i njena mentorka, Olivera Jovićević. Jovana je kroz kratku prezentaciju pokazala svoj napredak na polju javnog nastupa u prethodnih devet meseci. 

Organizacioni partner programa je "Talks and Folks", a posebna zahvalnost ide Dušanu Basalu zahvaljujući kome je ovaj program i pokrenut. 


Sponzori