Vodeća menadžerska asocijacija u Srbiji

Okupljamo menadžere i lidere koji žele da rade na sebi i da unapređuju znanja i veštine, kao i one koji žele da svoje bogato profesionalno iskustvo podele sa drugima.

O nama


Srpska asocijacija menadžera (SAM) je udruženje profesionalnih menadžera koje u svom fokusu ima profesionalni razvoj menadžera, afirmisanje menadžerske struke, povezivanje i umrežavanje menadžera i promociju najboljih poslovnih praksi kompanija i etičkog poslovanja.

Saznaj više
.
16

GODINA ISKUSTVA

450
+

Članova

Profesionalnih menadžera, koji uspešno rukovode timovima ljudi u vodećim domaćim i stranim kompanijama u Srbiji.

1000
+

događaja

Aktivnosti usmerenih na razvoj menadžera i unapređenje poslovnog ambijenta u Srbiji

Najnovije iz SAM-a

Forum menadžera - Budućnost poslovanja
Kako će izgledati poslovanje u budućnosti i šta nam donose tehnologije 21. veka je tema kojom su se danas bavili poslovni lideri na Forumu menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.
SAM Akademija - Strategic Leadership
Strateško liderstvo na SAM Akademiji
Presek tržišta rada: Šta kandidati očekuju
Vruća tema stanja na tržištu rada u Srbiji, deficit radne snage u uslovima inflacije i krize u pojedinim segmentima tržišta, kao i očekivanja kandidata predstavio je predstavio je tim Infostuda.
SAM Open Day sa Dragomirom Kostićem
Slušajući želje članova za boljim upoznavanjem i povezivanjem kako međusobno tako i sa renomiranim, dugogodišnjim članovima SAM-a, ovoga aprila smo pokrenuli unapređeni format SAM OPEN DAY!
Veče sa Jelenom Galić
Posle dužeg vremena, SAM je vratio menadžerski “talk show” među članove.