Biznis saveti

08.12.2020.

POSTANI ČLAN

SAM predstavlja: EKOF & SAM podkast "Business Talks"

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo podkast “EKOF & SAM Business Talks”.

Zajedno sa Centrom za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta u Beogradu, SAM pokreće podkast koji će se premijerno emitovati svakog petka na Youtube kanalima EKOF-a i SAM-a.

Domaćin podkasta je izvršna direktorka SAM-a, Jelena Bulatović koja će svake nedelje razgovarati sa renomiranim menadžerima iz poslovne zajednice.

O svom razvojnom putu, sticanju znanja i iskustva do kraja 2020. godine, pričaće članovi UO SAM-a:

Dejan Turk, CEO, Vip mobile & A1 Slovenija

Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik, strategija i razvoj, Delta Holding

Mihailo Janković, Menadžer godine 2019.

Podcast možete pratiti na SAM Youtube i EKOF Youtube kanalima.

Podkast se realizuje u okviru projekta „Odliv mozgova iz Srbije – Postupi odgovorno sada za budućnost Srbije“, koji Srpska asocijacija menadžera (SAM) sprovodi uz podršku Vlade Švajcarske.

Projekat je pokrenut sa ciljem podizanja svesti javnosti o odlivu mozgova iz Srbije, kao i kreiranja dijaloga na temu pozitivnih aspekata cirkularnih migracija. Poseban zadatak projekta je da ukaže na mogućnosti i prilike za profesionalnih i lični razvoj mladih u Srbiji kroz promociju kompanijskih programa za razvoj talenata, stručnih praksi i stipendiranja, programa za privlačenje kadrova i stručnjaka iz dijaspore, kao i uspostavljanju dijaloga sa državnim institucijama na temu cirkularnih migracija.