Forum menadžera

Veliki Forum menadžera svojim konceptom unapređuje dijalog između predstavnika Vlade i drugih najvažnijih državnih i javnih institucija sa jedne strane i predstavnika biznisa sa druge. Po formatu, Forum počinje obraćanjem specijalnog gosta, nakon čega sledi otvoreni razgovor uz moderaciju, između specijalnog gosta i prisutnih privrednika na panelu. Forum menadžera nudi platformu da se kroz otvoreni dijalog i uspostavljanje direktne komunikacije između predstavnika privrede i institucija države zajednički formulišu zajednički napori usmereni ka unapređenju poslovne klime u Srbiji.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
27.11.2020.
Forum menadžera – Efekti cirkularnih migracija u Srbiji
Kako možemo biti odgovorni danas za Srbiju sutra?
Detaljnije
28.05.2019.
Forum menadžera - Kako zadržati mlade u Srbiji
Na koje načine i kroz koje programe se kompanije u Srbiji bore da zadrže i privuku mlade kadrove kao i kakva je strategija države na ovu aktuelnu tematiku, govorilo se na Foruma menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM).
Detaljnije
21.11.2013.
XVI Veliki Forum menadžera
Srpska asocijacija menadžera je u saradnji sa USAID Projektom za bolje uslove poslovanja godine organizovala XVI Veliki forum menadžera na temu „EU pregovori iz ugla menadžera – šta nas čeka?“ 20. novembra 2013. godine u hotelu Metropol Palace. Forum je okupio veliki broj gostiju, kredibilnih i uglednih menadžera u Srbiji, kao i predstavnike Vlade Republike Srbije.
Detaljnije
20.11.2012.
XV Veliki Forum Menadžera
U ponedeljak 19. novembra u hotelu Metropol Palace, održan je XV Veliki forum menadžera. Specijalni gost Foruma bio je predsednik Vlade Srbije, Ivica Dačić. U diskusiji na temu" Država kao menadžer", pored premijera učestvovali su i Ivica Smolić, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, Bojan Radun, izvršni direktor Nectar-a i predsednik SAM-a. Moderator skupa bio je Milan Ćulibrk, pomoćnik glavnog urednik NINa.
Detaljnije
25.05.2012.
Veliki Forum Menadžera SAM - "Država kao menadžer"
Srpska asocijacija održala XIV Veliki Forum Menadžera
Detaljnije
21.04.2012.
Veliki Forum menadžera sa Borisom Tadićem
Srpska asocijacija menadžera organizovala Forum o investicijama
Detaljnije
02.03.2012.
XII Veliki Forum Menadžera sa guvernerom Šoškićem
U četvrtak, 1. marta, Srpska asocijacija menadžera je održala svoj XII Veliki Forum Menadžera. Specijalni gost bio je gospodin Dejan Šoškić, guverner Narodne banke Srbije. Na panelu, koji je vodio Milan Ćulibrk, pored guvernera su učestvovali Miodrag Kostić, Slavko Carić i Branko Radujko.
Detaljnije
01.11.2011.
XI VELIKI FORUM MENADŽERA SAM SA PROCREDIT BANKOM I MINISTROM OLIVEROM DULIĆEM
U sredu, 26. oktobra, Srpska asocijacija menadžera je održala svoj XI Veliki Forum Menadžera. Specijalni gost bio je Oliver Dulić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije.
Detaljnije
17.05.2011.
X VELIKI FORUM MENADŽERA SAM SA EUROBANK EFG
U utorak, 24. maja, Srpska asocijacija menadžera je održala svoj X Veliki Forum Menadžera. Specijalni gost bila je Milica Delević, direktorka Kancelarije za evropske integracije
Detaljnije
12.04.2011.
IX VELIKI FORUM MENADŽERA SAM - Specijalni gost Jasna Matić
U utorak, 19. aprila, Srpska asocijacija menadžera je održala svoj deveti Veliki Forum Menadžera za svoje članove i njihove goste.
Detaljnije
09.03.2011.
VIII Veliki Forum Menadžera SAM - specijalni gost dr Bojan Pajtić, Predsednik Vlade AP Vojvodine
Prvi ovogodišnji Veliki Forum Menadžera SAM održan u Novom Sadu, u svečanoj sali Skupštine AP Vojvodine.
Detaljnije
22.11.2010.
ODRŽAN VII VELIKI FORUM MENADŽERA - SPECIJALNI GOST BOŽIDAR ĐELIĆ
U ponedeljak, 29. novembra Srpska asocijacija menadžera je održala svoj sedmi i poslednji u ovoj godini Veliki Forum Menadžera.
Detaljnije
05.10.2010.
VI VELIKI FORUM MENADŽERA SAM - SPECIJALNI GOST GUVERNER NBS DEJAN ŠOŠKIĆ
U četvrtak, 28. oktobra, u hotelu Zira u Beogradu, održan je VI Veliki Forum Menadžera SAM. Specijalni gost VI Foruma je bio guverner Narodne banke Srbije, g-din Dejan Šoškić.
Detaljnije
14.09.2010.
ODRŽAN V VELIKI FORUM MENADŽERA SAM
U četvrtak, 30. septembra, u hotelu Zira u Beogradu, održan je V Veliki Forum Menadžera SAM. Specijalni gost V Foruma je bio Bogdan Lisovolik, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji
Detaljnije
17.05.2010.
IV Veliki Forum Menadžera - specijalni gost ministarka finansija Diana Dragutinović
U sredu, 26. maja u hotelu Zira održan je četvrti po redu Veliki Forum Menadžera SAM. Specijalni gost Foruma bila je ministarka finansija Diana Dragutinović.
Detaljnije
19.04.2010.
Održan Treći Veliki Forum Menadžera SAM – specijalni gost dr Oliver Dulić
U četvrtak 29.aprila u hotelu Zira održan je treći po redu Veliki Forum Menadžera Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
04.03.2010.
Održan Drugi Veliki Forum Menadžera SAM - specijalni gost guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić
25. marta 2010. godine u hotelu „Zira" održan je Drugi Veliki Forum Menadžera Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije