SAM After Holiday Cocktail

Dva puta godišnje, nakon novogodišnjih praznika i nakon letnje pauze, Srpska asocijacija menadžera za svoje članove i goste organizuje okupljanje i neformalno druženje.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
27.01.2020.
After Holiday Cocktail u hotelu Courtyard by Marriott
Prvo okupljanje članova posle novogodišnjih praznika, održano je u hotelu Courtyard by Marriott na tradicionalnom After Holiday Cocktailu.
Detaljnije
12.09.2019.
Sjajna atmosfera na After Holiday Cocktail-u
Nakon letnje pauze, članovi su se okupili na tradicionalnom After Holiday Cocktailu koji je održan u hotelu Crowne Plaza.
Detaljnije
28.01.2019.
After Holiday Cocktail posle zimske pauze
Posle kraće novogodišnje pauze, članovi SAM-a okupili su se na zimskom After Holiday Cocktailu.
Detaljnije
14.09.2018.
After Holiday Cocktail uz više od 150 zvanica
Tradicionalno okupljanje After Holiday Cocktail na kome se predstavljaju planovi za jesenju sezonu ali i razmenjuju utisci sa letnje pauze, privukao je veliki broj članova Srpske asocijacije menadžera u baštu hotela Crowne Plaza.
Detaljnije
13.09.2017.
After Holiday Cocktail
Srpska asocijacija menadžera svoje aktivnosti nakon kratke letnje pauze započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u hotelu Metropol Palace. Tom prilikom prisutne su pozdravile predsednica SAM-a, Stanka Pejanović i izvršna direktorka, Jelena Bulatović, kao i član UO SAM-a, Dušan Basalo.
Detaljnije
13.09.2016.
SAM After Holiday Cocktail
Srpska asocijacija menadžera (SAM) svoje aktivnosti nakon „letnje pauze“ započela je sada već tradicionalnim After Holiday koktelom, organizovanom u predivnoj bašti hotela Crowne Plaza. Tom prilikom prisutne su pozdravili predsednik Asocijacije Milan Petrović, kao i izvršna direktorka Jelena Bulatović, najavivši niz ekskluzivnih događaja i predstojećih aktivnosti.
Detaljnije
09.10.2015.
After Holiday Cocktail - Termovent
U četvrtak 8. oktobra, održan je After Holiday Cocktail uz podršku kompanije Termovent i našeg člana Miloša Perovića. Okupljanjem u prijatnom ambijentu restorana Ambar, članovi su uživali u opuštenoj atmosferi, druženju i degustaciji odličnih vina vinarije Matalj.
Detaljnije
13.03.2015.
SAM After Holiday Cocktail - hotel Hyatt Regency
SAM je svoje nove aktivnosti u 2015. godini započeo "After Holiday" koktelom u prijatnom ambijentu hotela Hyatt Regency u Metropolitan Grill restoranu.
Detaljnije
21.01.2015.
SAM „After Holiday“ koktel – Belgrade Waterfront Galerija
Srpska asocijacija menadžera održala je „After holiday“ koktel u prostorijama Belgrade Waterfront Galerije, 9. oktobra 2014.godine. Pored mnogobrojnih članova asocijacije, događaju su prisustvovali i predstavnici ekonomskih odeljanja ambasada zemalja EU u Srbiji, gradski arhitekta Mulitin Folić, domaćini prostora, predstavnici kompanije Eagle Hills kao i drugi mnogobrojni gosti.
Detaljnije
07.02.2014.
SAM After holiday Cocktail - hotel Hyatt Regency
SAM je svoje nove aktivnosti u 2014. godini započeo After Holiday koktelom u prijatnom ambijentu lounge-a The Bar, hotela Hyatt Regency. Naša članica, gospođa Vojka Glišević i tim hotela Hyatt Regency su bili domaćini prvog druženja u ovoj godini i omogućili su članovima SAM-a da provedu prijatno i ugodno veče u ovom hotelu.
Detaljnije
11.09.2013.
SAM After Holiday Cocktail u Metropol Palace hotelu
U prelepom ambijentu SPA centra hotela Metropol Palace, sa divnim pogledom na Tašmajdanski park i u odličnoj atmosferi, održali smo prvi After Summer koktel
Detaljnije