SAM Business club

24.09.2015.

POSTANI ČLAN

Koktel i prezentaciju projekta Luštica Bay članovima SAM-a

Srpska asocijacija menadžera i Luštica Bay iz Crne Gore, su 22. septembra na terasi hotela Square Nine organizovali koktel i prezentaciju projekta Luštica Bay, na poluostrvu Luštica, nedaleko od Tivta, gde su članovima Srpske asocijacija menadžera predstavljeni luksuzni sadržaji Luštice Bay-a.

Gospodin Rudiger Fleige, direktor prodaje i marketinga Luštice Bay je ukazao da rezort nudi smeštaj svetske klase, kao i atraktivne sadržaje tokom cele godine, zadovoljavajući potrebe svojih stanovnika i posetilaca. U okviru Luštica Bay-a u ponudi su vile, apartmani, hoteli, wellness i spa centar, sportski tereni, restorani i konferencijski centar. Uzimajući u obzir lokalnu kuhinju, tradicionalnu arhitekturu i autentičnu atmosferu, golf terene, noćni život i hotele sa pet zvezdica, Luštica Bey ujedinjuje istoriju, prirodu i savremene objekte prve klase.

Želeći da članovima što više ukaže na funkcionalnost i kvalitet Luštice Bay-a zaposleni na ovom projektu su ukazali na brojne prednosti koje nudi čitav kompleks Luštica Bay, kome je prirodna sredina na prvom mestu i gde se sa posebnom pažnjom vodi računa o ispunjenju svih ekoloških standarda koje nameće netaknuta priroda ovog jedinstvenog poluostrva.

Tokom večeri održana je i nagradna lutrija, te su srećnim članovima dodeljena tri nagradna vaučera. 

Zahvaljujemo se predstavnicima Luštice Bay-a na prezentaciji i sjajnoj inicijativi da članovima SAM-a predstave ovaj predivan kompleks.

Više infomacija o Luštici Bay možete pronaći u Brošuri koji možete preuzeti ovde.