SAM Veče sa...u Crowne Plazi

Veče sa... je program namenjen prvenstveno članovima Srpske asocijacije menadžera. Osmišljen je tako da se u opuštenom razgovoru i prijateljskoj atmosferi članovima predstave lične i poslovne priče ostvarenih menadžera, preduzetnika i lidera. Oni otvoreno govore o svom razvojnom putu, uspesima ali i izazovima sa kojima su se suočavali tokom karijere, dajući korisne savete utemeljene na sopstvenom životnom i poslovnom iskustvu. Karakter događaja pruža mogućnost članovima da postave pitanja govorniku ili daju svoje komentare o temama koje su čuli ili su ih podstakle na dalje razmišljanje.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
30.11.2018.
Veče sa Jasminom Knežević u Crowne Plazi
Kako je pokrenula privatnu praksu, koji je njen ključ uspeha i šta za nju znači "Pacijent u središtu pažnje", imali smo priliku da slušamo od dr Jasmine Knežević, osnivačice i direktorke Bel Medic-a, i članice UO SAM-a! Razgovor je vodio Milan Petrovic, CEO, Fleet Partner.
Detaljnije
08.05.2018.
Veče sa Dragoljubom Damljanovićem u Crowne Plazi
Menadžer godine Srpske asocijacije menadžera, otkrio je članovima svoje početke, zanimljive detalje iz studentskih dana, izazove u karijeri kao i čemu treba da teži svaki menadžer da bi bio uspešan ali i u čemu se ogleda budućnost Srbije.
Detaljnije
04.04.2018.
Veče sa Miodragom Kostićem u Crowne Plazi
Veliki broj članova SAM-a bilo je zainteresovano da čuje poslovnu i životnu priču Miodraga Kostića koji je bio gost prvog formata “Veče sa..u Crowne Plazi” u ovoj godini. Dinamičan i zanimljiv razgovor sa Kostićem vodila je Stanka Pejanović, predsednica SAM-a.
Detaljnije
27.09.2017.
Veče sa Dragicom Pilipović Chaffey
Članovi Srpske asocijacije menadžera imali su jedinstvenu priliku da čuju zanimljive delove iz života Dragice Pilipović Chaffey. Na poseban način, razgovor je vodila Marija Desivojevič Cvetković u Club Lounge hotela Crowne Plaza
Detaljnije
30.05.2017.
Veče sa Marijom Desivojević Cvetković
Članovi Srpske asocijacije menadžera imali su jedinstvenu priliku da čuju zanimljive delove iz života Marije Desivojević Cvetković. Na poseban način razgovor je vodio Miša Lukić u Club Lounge hotela Crowne Plaza
Detaljnije
03.03.2017.
Veče sa Mišom Lukićem
Veliki broj članova Srpske asocijacije menažera okupio se 02. marta 2017. u predivnom ambijentu restorana Dijagonala, uživajući u razgovoru koji je vodila Stanka Pejanović, predsednik SAM-a
Detaljnije
15.04.2016.
Veče sa Stankom Pejanović
U četvrtak, 14. aprila, u modernom prostoru restorana Dudurudu, održano je još jedno vrlo inspirativno Veče sa Stankom Pejanović koja je sa članovima SAM-a podelila svoj put poslovnog uspeha.
Detaljnije
24.03.2016.
Veče sa Milanom Petrovićem
U sredu, 23. marta u restoranu Druga Piazza, organizovano je Veče sa Milanom Petrovićem, predsednikom SAM-a, osnivačem i CEO-om kompanije “FleetPartner” i Partner&Biznis ambasadorom firme “Analitika”.
Detaljnije
19.11.2015.
Veče sa Srđanom Janićijevićem
U prepoznatljivom prostoru restorana Druga Piazza u utorak, 19. novembra 2015. održano je još jedno vrlo inspirativno Veče sa Srđanom Janićijevićem, gde je Srđan, podelio svoje iskustvo na putu od korporativnog menadžera da preduzetnika.
Detaljnije
21.10.2015.
Veče sa Slobom Đinovićem
U utorak, 20. oktobra u restoranu Druga Piazza, organizovano je Veče sa Slobodanom Đinovićem, članom upravnog odbora SAM-a i izvršnim direktorom Orion telekoma.
Detaljnije