SAM Wine Club

11.06.2014.

POSTANI ČLAN

SAM Wine Club-vinarija Aleksandrović

U autentičnom ambijentu Beton hale u Beogradu, u originalnom konceptu restorana Toro Latin Gastro Bar, na obali reke Save, družili smo se i prepustili uživanju uz još jedan SAM WINE Club, uz vina iz vinarije Aleksandrović.

Sa tradicijom dugom preko sto godina, ova porodična vinarija sa Oplenca prozvodi vrhunska vina koja predstavljaju spoj iskustva predaka, nova naučna saznanja i modernu tehnologiju.

"Osunčane padine, struktura zemljišta, ruža vetrova i povoljna klima su prirodna blagodet koja je pretočena u najkvalitetnija vina", istakao je domaćin skupa, naš član Božidar Aleksandrović, u šta smo se svi i sami uverili tokom večeri.


Slojevita preplitanja mirisa i ukusa zaokupirala su nas u potpunosti, a članovi su imali priliku da probaju 4 etikete vina: Trijumf Noir 2009 penušavo vino, Trijumf Gold 2012, Trijumf Noir crveno 2009, Regent crveno vino 2009, višestruko nagrađivana vina na svetskim i domaćim takmičenjima.

Družili smo se i opustili u odličnoj, već prepoznatljivoj atmosferi koja je vladala među prisutnim članovima koji su ovo veče iskoristili za još bolji networking, a novi članovi naše asocijacije za upoznavanje.

Imali smo priliku da čujemo vaše ocene sa jučerašnjeg skupa i veoma nam je drago da su vina Aleksandrović opravdala visoki renome koji uživa u Srbiji, ali i u svetu. Uz degustaciju vina, imali smo priliku da probamo atraktivno servirane kulinarske specijalitete restorana Toro koji donosi uzbudljiv spoj kuhinja Latinske Amerike i Azije.

Zahvaljujemo se Boži Aleksandroviću na sjajnoj saradnji pri organizaciji SAM Wine Club-a, kao i restoranu Toro Latin Gastro Bar na odličnom gostoprimstvu.