SAMo lično

10.08.2021.

POSTANI ČLAN

SAMo lično - Bojan Jevremović, MPC

Na Bojana Jevremovića, Leasing Director - Office portfolio u MPC Properties, veliki utisak ostavio je film Dogvil.

Zbog čega voli taj film, da li je zaljubljenik u otkrivanje novih destinacija kao i šta ga motiviše, pročitajte u nastavku:

Destinacija kojoj biste se uvek vratili i zašto?

Vrlo je izazovno izdvojiti jednu za nekoga ko je zaljubljenik u otkrivanje novih destinacija. Svaka od njih je priča i inspiracija za sebe. Ipak, ako baš moram da izdvojim neku destinaciju posebno, to bi onda definitivno bili Hawaii. Klima je tamo izuzetno prijatna tokom cele godine, pejzaži se ne mogu opisati rečima, a i ne sećam se da mi je na jednom mestu toliko prizora oduzimalo dah. Tamo prosto sve uživo izgleda lepše nego na najsavršenijoj slici. Moderna prestonica Honolulu sa istorijski važnim Perl Harburom je nešto što bih posebno izdvojio, pored obilaska aktivnih vulkana helikopterom, plivanja sa ajkulama i posmatranja migracija kitova. I sve to samo je deo neverovatnih stvari koje možete iskusiti u ovom delu sveta. Još jedna fenomenalna stvar u vezi Hawaii-a je ta mirnoća kojom odiše sama lokacija i generalno smirenost koja je kod njih prisutna kao način života. Taj njihov zen je nešto što lokalno stanovništvo posebno neguje, a što je meni baš prijalo.

Knjiga/film/serija koja je uticala na Vas i zašto?

Film Dogvil je na mene lično ostavio jak utisak iz više razloga. Prvo, film je praktično sniman na daskama koje život znače sa vrlo realnom scenografijom što je potpuno nespecifično, tako da je umeće samih glumaca došlo do izražaja kao da upravo gledate neki pozorišni komad. Drugo, sam film je snažno akcentovao činjenicu koliko smo svi mi u suštini prepušteni sami sebi i da garancija nema, da čak i ukoliko sve radimo apsolutno ispravno to ne podrazumeva da ćemo izbeći i loše stvari u životu. Definitivno jedan vrlo intrigantan film koji budi preispitivanja.

Najzabavnija stvar koju ste uradili u životu?

Trenutak kada sam se našao u sred prašume u momentu kada je krenula tropska kiša. Potoci vode su nosili sve pred sobom, a ja sam bio u japankama i bez hiking opreme. Zabava je bila zagarantovana, ali je sve to zajedno za mene bilo jedno neprocenljivo iskustvo.

Kako se rekreirate? Koji Vam je omiljeni sport?

Kada je sport u pitanju moje pasije su tenis i formula 1. To su sportovi u kojima uživam i koji me i samog inspirišu. Ipak, zbog intenzivnih poslovnih obaveza moja nedeljna sportska rekreacija se svodi na vežbanje u teretani. I da, mnogo pomaže jer mi je Kočović blizu radnog mesta.

Vaš životni moto?

There can be miracles when you believe.