USAID - Šansa za novi početak

„Šansa za novi početak“ je projekat koji je trajao 22 meseca tokom 2015. i 2016. godine, tokom kojih je podsticao preduzetničke incijative u Srbiji. Projekat je predstavio 200 preduzetničkih inicijativa na Sajmovima preduzetništva održanim 11 gradova i regiona u Srbiji - u Nišu, Kruševcu, Subotici, Somboru, Kragujevcu, Leskovcu, Užicu, Beogradu, Čačku, Valjevu i Novom Pazaru. Sajmovi su obezbedili za posetioce ideje za ulaganje, predavanja i relevantne informacije o preduzetništvu. Projekat je sproveden u saradnji sa organizacijom ENECA, Privrednom komorom Srbije (PKS) i regionalnim privredenim komorama u Srbiji, Ministarstvom privrede, Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Nacionalnom službom za zapošljavanje (NSZ), Razvojnom agencijom Srbije (RAS) i mnogobrojnim lokalnim organizacijama.

 

Više o projektu http://novipocetak.org.rs/

 

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
30.09.2016.
Održan deveti sajam preduzetništva u Čačku
Oko 200 preduzetničkih inicijativa predstavljeno je u četvrtak, 29. septembra u Čačku na devetom Sajmu preduzetništva, koji su organizovali Srpska asocijacija menadžera (SAM), agencija DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
09.06.2016.
Održan osmi sajam preduzetništva u Beogradu
U Beogradu, u sredu 8. juna 2016. godine oko 200 preduzetničkih inicijativa predstavljeno je u Beogradu na osmom Sajmu preduzetništva, koji su organizovali Srpska asocijacija menadžera (SAM), agencija DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
23.05.2016.
Održan 7. sajam preduzetništva u Užicu
U petak 20. maja, 2016. godine predstavljeno je oko 200 preduzetničkih inicijativa u Užicu na Sedmom sajmu preduzetništva, koji su organizovali Srpska asocijacija menadžera (SAM), agencija DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
20.04.2016.
Održan 6. sajam preduzetništva u Leskovcu
Srpska asocijacija menadžera (SAM) i agencija DNA Communications, u okviru projekta „Šansa za novi početak“, predstavili su u utorak, 19. aprila u Leskovcu inicijative za započinjanje privatnih biznisa. Projekat se realizuje uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).
Detaljnije
01.04.2016.
Održan sajam preduzetništva u Somboru
U četvrtak, 31. marta oko 200 preduzetničkih inicijativa predstavljeno je u Somboru na petom Sajmu preduzetništva, koji su organizovali Srpska asocijacija menadžera (SAM), DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
18.03.2016.
2016 - godina preduzetništva
Godina preduzetništva 2016 je veliki paket različitih programa države čiji je cilj da se ojačaju preduzetničke snage, pomogne preduzetnicima koji počinju posao ili su ga, do određenog nivoa, već razvili i pruži finansijski i nefinansijski oslonac za dugoročni razvoj preduzetničkog duha.
Detaljnije
11.03.2016.
Uspešno održan sajam preduzetništva u Kragujevcu
Preko 400 posetilaca prisustvovalo je Sajmu preduzetništva u Kragujevcu 10. marta, koji je SAM organizovao sa DNA Communications i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
23.12.2015.
"Šansa za novi početak" - preuzmite bazu preduzetničkih inicijativa
Potražite svoju šasnu ili inspiraciju za samo Vaš sopstveni posao
Detaljnije
11.12.2015.
Održan sajam preduzetništva u Subotici
SUBOTICA, 10. decembra, 2015. godine – Oko 200 preduzetničkih inicijativa predstavljeno je danas na Sajmu preduzetništva u Subotici, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM), agencije DNA Communications i Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a uz veliku podršku gradske uprave Subotice i lokalnih partnera. Sajam je organizovan u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
04.12.2015.
Održan preduzetnički sajam u Kruševcu
Oko 200 preduzetničkih inicijativa izloženo je 3. decembra u Kruševcu na Sajmu preduzetništva, koji su organizovali Srpska asocijacija menadžera (SAM), DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
27.11.2015.
Održan preduzetnički sajam u Nišu
Oko 200 preduzetničkih inicijativa izloženo je u utorak, 24. novembra u Nišu na Preduzetničkom sajmu, koji su organizovali Srpska asocijacija menadžera (SAM), DNA Communications i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta „Šansa za novi početak“.
Detaljnije
19.11.2015.
POKRENUT PROJEKAT ŠANSA ZA NOVI POČETAK
Srpska asocijacija menadžera, DNA communications i USAID najavljuju preduzetničke sajmove širom Srbije
Detaljnije
28.07.2015.
Projekat "Šansa za novi početak" dobila priznanje od Američke ambasade
Američki ambasador Majkl Kirbi i direktorka misije USAIDa u Srbiji Aza El Abd uručili su na prijemu u rezidenciji ambasadora priznanje predstavnicima devet organizacija civilnog i privatnog sektora kojima su dodeljena direktna bespovratna sredstva Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u vrednosti od oko 2,7 miliona dolara.
Detaljnije