Postanite član

Članstvo

SAM je pravo mesto za svakog odgovornog menadžera u Srbiji koji želi da unapređuje sebe, svoju kompaniju, svoje okruženje. U svom fokusu imamo pojedince, menadžere i lidere koji žele da rade na sebi, da unapređuju svoja znanja i veštine, da uče od iskusnijih i tako razvijaju svoju kompaniju, grade svoj tim i svoje naslednike i ostavljaju pozitivan trag u društvu. Naši članovi razumeju koliko su ljudi i naši zaposleni i mladi važni i stoga žele da prenose svoje znanje, da budu mentori i uzori generacijama koje dolaze.

KLIKOM na strelicu desno, dobićete dodatne informacije o pristupanju u SAM, a Statut SAM-a možete pogledati na linku.

USLOVI

Članovi Udruženja mogu biti fizička lica koji obavljaju menadžersku delatnost i/ili funkciju. Opšti kriterijumi pristupanja su demonstriranje u radu vrednosti SAM-a, kao što su pouzdanost, promena, odgovornost, prijateljstvo, uz negovanje principa davanja kao posebne vrednosti. Posebni kriterijumi su: za menadžere, menadžerska pozicija najmanje 2 godine i rukovođenje radom najmanje 5 osoba. Za preduzetnike, firma treba da broji najmanje 5 zaposlenih. Za poslovne savetnike i konsultante, potrebno je najmanje 5 godina iskustva na menadžerskim pozicijama. Takođe, kao bitan korak prilikom apliciranja, kandidatima su potrebne preporuke dva člana SAM-a, od kojih jedna mora biti preporuka člana Upravnog odbora SAM-a. Ukoliko kandidat ne može da obezbedi preporuku člana Upravnog odbora, potrebno je da kontaktira Izvršnu kancelariju SAM-a na office@sam.org.rs.

ČLANARINA

Članovi do 35 godina starosti, plaćaju sniženu članarinu u iznosu od 50% godišnje članarine. Snižena članarina važi za svaku godinu članstva, sve dok ne napune 36 godina života. Ukoliko su iz jednog pravnog lica tri ili više menadžera redovni članovi Asocijacije, tom pravnom licu se odobrava popust u plaćanju njihovih članarina.

Članovi Udruženja mogu da budu menadžeri koji rade u Srbiji, kao i menadžeri, državljani Republike Srbije, koji imaju prebivalište u inostranstvu.

Redovni članovi Asocijacije, koji su usled preuzetih poslovnih obaveza napustili Republiku Srbiju, a imaju volju i nameru da zadrže status u Asocijaciji i da na taj način budu informisani o aktivnostima iste, plaćaju godišnju članarinu u iznosu od 10% godišnje članarine (expat članovi)

Svi članovi su u obavezi da plaćaju godišnju članarinu. Tek po uplati članarine, postajete punopravni član SAM. 

Više informacija o godišnjoj članarini možete pronaći na linku, a za sve dalje informacije možete kontaktirati Izvršnu kancelariju SAM na office@sam.org.rs ili na 011 308 76 05.

Ukoliko ispunjavate sve uslove i imate potrebne preporuke, možete aplicirati za članstvo klikom na dugme ispod.

Postanite član

Benefiti


  • - Besplatno učešće na događajima SAM među kojima su Veče sa..u Crowne Plazi, Junski susret, Wine Club, After Holiday Cocktail, Business Club, kao i velikom broju predavanja i edukativnih radionica: Radni doručak, Fanki lideri, Mind Networking...
  • - Slobodan pristup bazi podataka i kontaktima svih menadžera-članova i kompanija SAM-a
  • - Profesionalne usluge Izvršne kancelarije u međusobnom povezivanju i uspostavljanju saradnje sa drugim članovima i kompanijama
  • - Mogućnost da birate i budete birani u organe i radne grupe SAM
  • - Mogućnost pristupanja jedinstvenoj mreži Business Hub radi dobijanja ili pružanja stručne podrške iz različitih privrednih i stručnih oblasti
  • - Mogućnost ulaska u ekskluzivni Mentorski program koji se izdvaja po svojoj posebnosti i nastojanju da u fokusu budu mladi menadžeri i njihov razvoj

Expat članovi


Srpska asocijacija menadžera je u 2022. godini pokrenula program EXPAT SAM koji je namenjen našim menadžerima u inostranstvu. Program je namenjen članovima Srpske asocijacije menadžera, ali i drugim menadžerima koji trenutno žive i rade van Srbije. Program ima za cilj njihovo međusobno bliže upoznavanje i povezivanje, ali i održavanje kontakata sa poslovnom zajednicom u Srbiji, razmenu znanja, iskustava i informacija iz prve ruke o životu i poslovanju na određenim ino tržištima, kao i identifikovanje prilika za saradnju u Srbiji i van nje. Ovim programom SAM želi da naše menadžere van zemlje aktivnije uključi u svoje inicijative i aktivnosti i na taj način kreira mrežu SAM ambasadora širom sveta.

Saznaj više

PRIVILEGE CLUB


Svi članovi SAM-a mogu iskoristiti posebne pogodnosti koje su kreirane specijalno za njih. Jedna od najznačajnijih je Privilege Club koji se bazira na aktivnom uključenju kompanija tako što svoju robu i usluge po beneficiranim cenama pružaju članovima Asocijacije. Član SAM Privilege Club-a može da postane svaka firma koja ima minimum jednog menadžera koji je član SAM-a.

Davaoci popusta proveru članstva korisnika popusta vrše putem liste članova na sajtu SAM-a. Ukoliko želite da ponudite popust ili neku drugu pogodnost članovima SAM-a, pošaljite nam popunjen formular i vizual ponude na office@sam.org.rs

Senzal Dan investitora


Kongres menadžera u Opatiji u organizaciji HUM CROMA


BIZIT Plus Seminar: Kontekst prodaje


Popust za članove Srpske asocijacije menadžera.

Fempower – popust za članove SAMa


15% popusta za članove SAMa u restoranu Cotto


Restoran Cotto obezbedio popust za članove SAM-a

Pogodnosti za članove SAMa kompanije Agile Humans


Kompanija Agile Humans vas sa zadovoljstvom obaveštava o predstojećim otvorenim onlajn treninzima koje organizuje tokom aprila.

Program Svesni biznis i ekonomija svrhe


10% popusta za članove SAMa za program "Svesni biznis i ekonomija svrhe" autorke Jasmine Stojanović.

HR experience konferencija kompanije Infostud


U periodu od 1. do 15. marta samo za članove SAM-a obezbeđen je popust u iznosu od 10%!

Infostud paket benificija za članice SAM-a od Nove 2024. god


Novi paket beneficija za članice SAM-a od Nove 2024. godine

Odmor na obroncima Fruške gore


Dobro došli u Rizort Fruške Terme – najbrže rastuću destinaciju u regionu.

20% POPUSTA NA AMSS PAKETE POMOĆI NA PUTU ZA ČLANOVE SAM-A


AMSS, najstarije i najveće udruženje vozača u Srbiji koje broji više od 100.000 članova, za članove SAMa u okviru Priviledge Club-a, omogućio je 20% popusta na kupovinu paketa pomoći na putu.

FEFA fakultet: Posebne pogodnosti za članove SAM


FEFA fakultet je za članove Srpske asocijacije menadžera obezbedio poseban popust od 20% na školarinu za master studije.