Postanite član

Članstvo

SAM je pravo mesto za svakog odgovornog menadžera u Srbiji koji želi unapređuje sebe, svoju kompaniju, svoje okruženje. U svom fokusu imamo pojedince, menadžere i lidere koji žele da rade na sebi, da unapređuju svoja znanja i veštine, da uče od iskusnijih i tako razvijaju svoju kompaniju, grade svoj tim i svoje naslednike i ostavljaju pozitivan trag u društvu. Naši članovi razumeju koliko su ljudi i naši zaposleni i mladi važni i stoga žele da prenose svoje znanje, da budu mentori i uzori generacijama koje dolaze.

Statut SAM-a možete pogledati na linku.

USLOVI

Članovi Udruženja mogu biti fizička lica koji obavljaju menadžersku delatnost i/ili funkciju. Opšti kriterijumi pristupanja su: demonstriranje u radu vrednosti SAM-a, kao što su pouzdanost, promena, odgovornost, prijateljstvo, uz negovanje principa davanja kao posebne vrednosti.

Posebni kriterijumi su: za menadžere, menadžerska pozicija najmanje 2 godine i rukovođenje radom najmanje 5 osoba. Za preduzetnike, firma treba da broji najmanje 5 zaposlenih. Za poslovne savetnike i konsultante, potrebno je najmanje 5 godina iskustva na menadžerskim pozicijama.

Više o koracima i proceduri učlanjenja možete pogledati na linku.

ČLANARINA

Novi članovi do 35. godina starosti, prilikom pristupa u Asocijaciju plaćaju sniženu članarinu za prvu godinu članstva. Izuzetno, ukoliko jedna kompanija želi da učlani dva ili više svojih menadžera u Asocijaciju, toj kompaniji se odobrava popust.

Članovi Udruženja mogu da budu menadžeri, kao i menadžeri, državljani Republike Srbije, koji imaju prebivalište ili boravište u inostranstvu.

Svi članovi su u obavezi da plaćaju godišnju članarinu. Izvršna kancelarija SAM će u roku od 7 dana po prijemu u članstvo dostaviti račun za članarinu. Tek po uplati članarine, postajete punopravni član SAM. 

Više informacija o godišnjoj članarini možete pronaći na linku.

Za sve informacije možete kontaktirati Izvršnu kancelariju SAM na office@sam.org.rs ili na 011 308 76 05.

Postanite član

Benefiti


  • - Besplatno učešće na događajima SAM među kojima su Veče sa..u Crowne Plazi, Junski susret, Wine Club, After Holiday Cocktail, Business Club, kao i velikom broju predavanja i edukativnih radionica: Radni doručak, Fanki lideri, Mind Networking...
  • - Slobodan pristup bazi podataka i kontaktima svih menadžera-članova i kompanija SAM-a
  • - Profesionalne usluge Izvršne kancelarije u međusobnom povezivanju i uspostavljanju saradnje sa drugim članovima i kompanijama
  • - Mogućnost da birate i budete birani u organe i radne grupe SAM
  • - Mogućnost pristupanja jedinstvenoj mreži Business Hub radi dobijanja ili pružanja stručne podrške iz različitih privrednih i stručnih oblasti
  • - Mogućnost ulaska u ekskluzivni Mentorski program koji se izdvaja po svojoj posebnosti i nastojanju da u fokusu budu mladi menadžeri i njihov razvoj

Expat članovi


Srpska asocijacija menadžera je u 2022. godini pokrenula program EXPAT SAM koji je namenjen našim menadžerima u inostranstvu. Program je namenjen članovima Srpske asocijacije menadžera, ali i drugim menadžerima koji trenutno žive i rade van Srbije. Program ima za cilj njihovo međusobno bliže upoznavanje i povezivanje, ali i održavanje kontakata sa poslovnom zajednicom u Srbiji, razmenu znanja, iskustava i informacija iz prve ruke o životu i poslovanju na određenim ino tržištima, kao i identifikovanje prilika za saradnju u Srbiji i van nje. Ovim programom SAM želi da naše menadžere van zemlje aktivnije uključi u svoje inicijative i aktivnosti i na taj način kreira mrežu SAM ambasadora širom sveta.

Saznaj više

PRIVILEGE CLUB


Svi članovi SAM-a mogu iskoristiti posebne pogodnosti koje su kreirane specijalno za njih. Jedna od najznačajnijih je Privilege Club koji se bazira na aktivnom uključenju kompanija tako što svoju robu i usluge po beneficiranim cenama pružaju članovima Asocijacije. Član SAM Privilege Club-a može da postane svaka firma koja ima minimum jednog menadžera koji je član SAM-a.

Davaoci popusta proveru članstva korisnika popusta vrše putem liste članova na sajtu SAM-a. Ukoliko želite da ponudite popust ili neku drugu pogodnost članovima SAM-a, pošaljite nam popunjen formular i vizual ponude na office@sam.org.rs

Odmor na obroncima Fruške gore


Dobro došli u Rizort Fruške Terme – najbrže rastuću destinaciju u regionu.

20% POPUSTA NA AMSS PAKETE POMOĆI NA PUTU ZA ČLANOVE SAM-A


AMSS, najstarije i najveće udruženje vozača u Srbiji koje broji više od 100.000 članova, za članove SAMa u okviru Priviledge Club-a, omogućio je 20% popusta na kupovinu paketa pomoći na putu.

FEFA fakultet: Posebne pogodnosti za članove SAM


FEFA fakultet je za članove Srpske asocijacije menadžera obezbedio poseban popust od 20% na školarinu za master studije.

Infostud paket beneficija za članove SAM-a