SAM Godišnja nagrada

SAM Godišnja nagrada

SAM Gala veče je najsvečaniji događaj Srpske asocijacije menadžera. Tokom ove večeri dodeljuju se „SAM Godišnje nagrade“, u cilju afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima. Ova inicijativa pokrenuta je 2012. godine i predstavlja jedan od najprestižnijih poslovnih događaja u Srbiji, na kome prisustvuju najviši zvaničnici Vlade Republike Srbije, istaknuti predstavnici poslovne zajednice, javnog i kulturnog života kao i veliki broja medija. Kako izgleda SAM Gala, možete pogledati na ovom linku.

Finalisti SAM Godišnje nagrade 2023.


Predstavljamo vam nominovane za SAM Godišnju nagradu 2023


Glasanje za finaliste SAM Godišnje nagrade 2023. je otvoreno i trajaće do 12. novembra, do ponoći.

Nominacije za SAM Godišnju nagradu 2023. su otvorene


Menadžeri Srbije biraju najbolje u 2023. godini!

SAM Gala 2022 uz podršku prijatelja


Najsvečaniji događaj, SAM Gala, održan je u utorak, 13. decembra u hotelu Hyatt Regency Belgrade.

Dobitnici SAM Godišnje nagrade 2022


„Menadžer godine“ je menadžerka Jelena Galić, predsednica izvršnog odbora AIK banke.

Zajedno na stazi uspeha - SAM Gala, 13. decembar


Svečana dodela SAM Godišnje nagrade za 2022. godinu, SAM Gala, održaće se 13. decembra u Hyatt Regency Belgrade hotelu.

Glasanje je otvoreno - SAM Godišnja nagrada 2022


Glasanje za dobitnike SAM Godišnje nagrade za 2022. godinu je otvoreno i trajaće do 1. decembra, do ponoći.

Finalisti u kategoriji Menadžer godine


U kategoriji „SAM Menadžer godine“, za izvrsne doprinose, strateško razmišljanje, društveno odgovorni pristup, razvoj i vođenje zaposlenih, našle su se po prvi put, tri dame.

Finalisti u kategoriji Mladi menadžer godine


Mladi menadžeri do 35 godina koji su u 2022. godini ostvarili posebne poslovne rezultate, u finalu su za SAM Godišnju nagradu 2022.

Finalisti u kategoriji Poslodavac godine


Velike i srednje kompanije koje su u 2022. godini ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, ušle su u finale za SAM Godišnju nagradu 2022.

Finalisti u kategoriji Društveno odgovorna kompanija godine


Kompanije koje su u 2022. godini pokazale izuzetan doprinos i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici, ušle su u finale za SAM Godišnju nagradu 2022.

POZNATI FINALISTI ZA PRESTIŽNU „SAM GODIŠNJU NAGRADU 2022“


Predstavljamo vam članove žirija - SAM Godišnja nagrada 2022


Ko će poneti laskava priznanja Srpske asocijacije menadžera, odlučiće članovi SAMa kao i stručni žiri.

Počinju nominacije za SAM Godišnju nagradu 2022


SAM Gala 2021


SAM Gala, svečana dodela Godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera, održana je u hotelu Hyatt Regency, u utorak, 14. decembra.

Predstavljamo vam dobitnike SAM Godišnje nagrade 2021.


Srpska asocijacija menadžera, u godini kada obeležava uspešnu deceniju i po poslovanja, dodelila je tradicionalne Godišnje nagrade najboljim pojedincima i kompanijama u Srbiji.

SAM Gala


Svečana dodela SAM Godišnje nagrada, SAM Gala, održaće se po jubilarni, 10. put, u utorak, 14. decembra u hotelu Hyatt Regency.

Počinje glasanje za dobitnike SAM Godišnje nagrade 2021.


Glasanje za dobitnike SAM Godišnje nagrade za 2021. godinu, počinje danas, 26. novembra i trajaće do 5. decembra.

Finalisti u kategoriji Društveno odgovorna kompanija godine


Predstavljamo Vam finaliste u kategoriji „Poslodavac godine“


Predstavljamo Vam finaliste u kategoriji „Mladi menadžer“


Predstavljamo vam finaliste SAM Godišnje nagrade


Jubilarni deseti put zaredom Srpska asocijacija menadžera dodeliće priznanja najboljima, liderima 21. veka, na tradicionalnoj svečanosti „SAM GALA 2021“, koja će biti održana 14. decembra.

Predstavljamo Vam finaliste u kategoriji Menadžer godine


Žiri SAM Godišnja nagrada 2021.


Ove godine, Srpska asocijacija menadžera (SAM) obeležava dva jubileja! Slavimo 15 godina od osnivanja i 10 godina od pokretanja SAM Godišnje nagrade! 

Počinju nominacije za jubilarnu Godišnju nagradu SAM-a


Biramo lidere budućnosti!

Predstavljamo vam finaliste za nagradu


Kompanije koje su u 2020. godini pokazale izuzetan doprinos i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici nominovane su u kategoriji "SAM Društveno odgovorna kompanija".

Predstavljamo vam finaliste za nagradu "SAM Poslodavac godine 2020"


Velike i srednje kompanije koje su u 2020. godini ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, našle su se u nominacijama za "SAM Poslodavac godine 2020".

Predstavljamo vam finaliste za nagradu "SAM mladi menadžer godine 2020"


Mladi menadžeri do 35 godina koji su prepoznati unutar i van svoje kompanije kao osobe od integriteta i ugleda i koji su u 2020. godini ostvarili posebne poslovne rezultate, nominovani su za prestižnu SAM Godišnju nagradu.

Počinju nominacije za "SAM Godišnje nagrade 2020"


Srpska asocijacija menadžera pokreće nominacije za prestižnu „SAM Godišnju nagradu“ koja se dodeljuje menadžerima i kompanijama koje su se u protekloj godini ostvarili izuzetne poslovne rezultate i izdvojili se po inovativnosti kao i pristupu ulaganja u razvoj tima.

Dobitnici SAM Godišnjih nagrada 2019


Prestižno priznanje „SAM Godišnje nagrade“ u rukama najboljih. Menadžer godine je Mihailo Janković, generalni direktor kompanije Nectar.

Predstavljamo vam nominovane za SAM Godišnje nagrade 2019


Nominovani za Godišnje nagrade 2019 Srpske asocijacije menadžera su poznati.

Nominovani u kategoriji: Društveno odgovorna kompanija godine 2019


Kompanije koje su u 2019. godini pokazale izuzetan doprinos i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici nominovane su u kategoriji "SAM Društveno odgovorna kompanija".

Nominovani u kategoriji: Poslodavac godine 2019


Velike i srednje kompanije koje su u 2019. godini ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, našle su se u nominacijama za "SAM Poslodavac godine 2019".

Nominovani u kategoriji: Menadžer godine 2019


Menadžeri koji su prepoznati unutar i van svoje kompanije kao osobe od integriteta i ugleda i koji su u 2019. godini ostvarili posebne poslovne rezultate.

SAM Gala veče dodele Godišnjih nagrada 2019


Najsvečaniji događaj SAM GALA održaće se 11. decembra u Belexpocentru.

Počinju nominacije za „SAM Godišnje nagrade 2019“


Srpska asocijacija menadžera pokreće nominacije za prestižnu „SAM Godišnju nagradu“ koja se dodeljuje menadžerima i kompanijama koje su se u protekloj godini ostvarili izuzetne poslovne rezultate i izdvojili se po inovativnosti kao i pristupu ulaganja u razvoj tima.

Žiri za SAM Godišnje nagrade 2019!


Izabrani su članovi žirija za 2019. godinu!

Dobitnici SAM Godišnjih nagrada 2018


Srpska asocijacija menadžera (SAM) je sedmu godinu za redom, dodelila je „SAM Godišnje nagrade“ najboljima u Srbiji na već tradicionalnoj svečanosti „SAM Gala“.

Nominovani u kategoriji: Društveno odgovorna kompanija godine


Kompanije koje su u 2018. godini pokazale izuzetan doprinos i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici, u finalu su za "SAM Godišnje nagrade 2018".

Nominovani: Poslodavac godine iz kategorije mikro i malih preduzeća


Mikro i mala preduzeća koja su u 2018. godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera nominovana su za "SAM Godišnje nagrade 2018".

SAM Gala 2018 održaće se 12. decembra


Srpska asocijacija menadžera (SAM) kraj svake godine obeležava dodelom tradicionalnih „SAM Godišnjih nagrada“ na jedinstvenoj gala večeri „SAM GALA“ za eminentne goste iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije i regiona.

Nominovani u kategoriji: Poslodavac godine 2018


Velike i srednje kompanije koje su u 2018. godini ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, našle su se u finalu za "SAM Poslodavca godine 2018"

Nominovani u kategoriji: Mladi menadžer godine 2018


Mladi menadžeri do 35 godina koji su prepoznati unutar i van svoje kompanije kao osobe od integriteta i ugleda i koji su u 2018. godini ostvarili posebne poslovne rezultate, nominovani su za prestižnu SAM Godišnju nagradu.

Počinje glasanje za SAM Godišnje nagrade 2018!


Nominovani za Godišnje nagrade 2018 Srpske asocijacije menadžera su poznati.

Predstavljamo vam finaliste u kategoriji "SAM Menadžer godine 2018"


Srpska asocijacija menadžera (SAM) pokrenula je nominacije za prestižna priznanja „SAM Godišnje nagrade 2018“ namenjene poslovnoj javnosti. Godišnje nagrade dodeliće se najboljim menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima kao i za bolji život svih građana u celini.

SAM Godišnja nagrada 2018 - NOMINACIJE SU ZAVRŠENE


SAM Godišnja nagrada ima za cilj promovisanje dobrih poslovnih praksi, unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, predstavljanje onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i inicijativa koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, odgovorno poslovanje, kao i za bolji život svih građana u celini.