Šta SAM radi

ŠTA SAM RADI

SAM je posebno fokusiran na profesionalni razvoj menadžera i unapređenje njihovih znanja, veština i liderskih osobina. Uz promovisanje novih trendova u poslovanju, organizaciji, marketingu, HR-u i komunikacijama, informišemo članove o novim zakonima i makroekonomskim trendovima u Srbiji. Kroz saradnju sa različitim međunarodnim institucijama i partnerima, sprovodimo projekte usmerenih na unapređenje menadžerske profesije.

Treća generacija SAM Akademije je počela sa radom


Prvo predavanje i svečano otvaranje za polaznike treće generacije SAM Akademije, održano je u subotu, 25. marta u hotelu Hyatt.

Udruženje slovenačkih menadžera u poseti članicama SAM-a


U toku trodnevne posete, Združenje Manager ugostile su kompanije, članice Srpske asocijacije menadžera, A1 Srbija, Mikroelektronika, Strauss Group i Modna kuća Luna.

SAM Akademija - upis III generacije


Upis polaznika III generacije SAM Akademije trajaće do 17. marta.

Upoznajte 8. generaciju Mentorskog programa


Mihailo Janković novi predsednik SAMa


Srpska asocijacija menadžera održala je XVI izbornu Skupštinu na kojoj je izabrala novog predsednika – Mihaila Jankovića, generalnog direktora MK Grupe.

Dobitnici SAM Godišnje nagrade 2022


„Menadžer godine“ je menadžerka Jelena Galić, predsednica izvršnog odbora AIK banke.

DELEGACIJA SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA POSETILA NAUČNO-TEHNOLOŠKI PARK U NIŠU


Veoma je važno da je SAM kao asocijacija koja okuplja najznačajnije predstavnike poslovnog života u našoj zemlji posetila NTP Niš, kako bi se članovi SAM-a upoznali sa tamo prisutnim inovativnim kompanijama i startapovima, kao i sa svim mogućnostima koje pruža ovaj Park i na taj način uspostavili platformu za buduću međusobnu saradnju – zaključak je posete predstavnika Srpske asocijacije menadžera Naučno-tehnološkom parku u Nišu.

Mentorska konferencija 7. generacije


Mentori i mentiji 7. generacije Mentorskog programa SAMa predstavili su svoja iskustva i rezultate na Mentorskoj konferenciji.

Podelimo uspehe i terete - Forum menadžera 2022


Na Forumu menadžera, poslovni lideri iz Srbije i regiona predstavili su na svoja razmišljanja o najnovijim izazovima.

U svemu što radite, morate biti najbolji


Miroslav Mišković na SAM Akademiji

Logo Sam akademija

SAM Akademija je novi ekskluzivni edukativni program Srpske asocijacije menadžera, namenjen menadžerima, preduzetnicima, sadašnjim i budućim liderima. Kroz sinergiju razmene iskustva, znanja, kao i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, ovaj program doprinosi razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Saznaj više