SAM Akademija

SAM Akademija je novi ekskluzivni edukativni program Srpske asocijacije menadžera, namenjen menadžerima, preduzetnicima, sadašnjim i budućim liderima. Kroz sinergiju razmene iskustva, znanja, kao i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, ovaj program doprinosi razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Program je sačinjen od 7 modula kroz 14 predavanja. Predavanja su kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse koji su okrenuti budućnosti poslovanja. Svoje znanje učesnici će unapređivati kroz interaktivne sesije preko 20 istaknutnih i renomiranih menadžera, ostvarenih profesionalaca i lidera sa internacionalnim iskustvom, koji rukovode najuspešnijim kompanijama u Srbiji. 

Na kraju SAM Akademije, polaznici dobijaju završni sertifikat.

 

Cilj SAM Akademije je da polaznike osnaži u upravljanju kompanijama, ljudima i poslovnim procesima, kao i da ubrza njihov razvoj karijere u smeru savremenih i uspešnih lidera 21. veka.

 

PARTNERI SAM AKADEMIJE 2022

 

Zlatiborac
Zlatiborac
Zlatiborac
Zlatiborac
Zlatiborac
POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
10.10.2022.
Napredne tehnike pregovaranja - Marija Desivojević Cvetković i Slobodan Đinović na SAM Akademiji
Pregovaranje je tehnika koja se vežba svakodnevno i prisutno je u svim segmentima života
Detaljnije
03.10.2022.
Organizacioni dizajn - Zvezdan Horvat i Tijana Bošnjak na SAM Akademiji
Na još jednom predavanju održanom u okviru SAM Akademije, ekskluzivnog edukativnog programa za menadžere u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, govorilo se o temi “Organizacioni dizajn”. Gostujući predavači bili su Zvezdan Horvat, director Adizes Institute Worldwide i Tijana Bošnjak, HR Business Partner for South East Market Nestlé, koji su podelili svoja bogata iskustva i jedinstvene primere iz prakse.
Detaljnije
23.09.2022.
Korporativna kultura je ličnost jedne kompanije - Vladislav Lalić i Dejan Turk na SAM Akademiji
O organizacionoj kulturi, načinu na koji se gradi i njenom značaju, na još jednom predavanju SAM akademije govorili su Vladislav Lalić, CEO Goodfaith Strategic Advisory i specijalni gost Dejan Turk, CEO A1 Srbija i Slovenija. Predavače i polaznike pozdravila je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, dok je program moderirala Nevena Stanisavljević, HR World.
Detaljnije
18.07.2022.
Poseta Delta Agraru u Čelarevu
Polaznici prve i druge generacije SAM Akademije, na poziv Igora Milenkovića, direktora voćarstva i povrtarstva u Delta Agraru i "Mladog menadžera 2021. godine", obišli su imanje Delta Agrara u Čelarevu.
Detaljnije
20.06.2022.
Promenite način razmišljanja i unapredite poslovanje - SAM Akademija
Kolika je moć Design Thinking Mindset u ovim vremenima u poslovanju i kako postati dobar intra-preduzetnik, bile su teme predavanja druge generacije SAM Akademije, održanog u subotu 18.06.2022. u Hyatt-u.
Detaljnije
14.06.2022.
Strateško finansiranje i umetnost brojki - Zoran Daljević na SAM Akademiji
U svakom vidu poslovanja možemo reći da su finansije osnovna tačka poslovanja. Finansijska slika je zapravo “krvna slika preduzeća” jer prikazuje realno stanje iznutra, kretanje poslovanja, troškove i dobitke koje ostvarujemo, i pokazuje nam u kom smeru se krećemo, da li smo na dobrom putu. Ovo su neki od zaključaka sa predavanja održanog u okviru SAM Akademije, na kojoj je ovog puta gostujući predavač bio cenjeni Zoran Daljević, Director of Central Finance Serbia & Macedonia, Atlantic group.
Detaljnije
31.05.2022.
Strateško upravljanje – uspešno vođenje timova kao put ka uspehu
O važnim elementima strateškog upravljanja govorili su Nebojša Mandić, CEO, Intereuropa – Logističke usluge Beograd, i Živorad Vasić, Managing Director, Kadena Properties, predavači SAM Akademije, ekskluzivnog edukativnog programa u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
23.05.2022.
Promena je jedina konstanta - Mihailo Janković i Dragan Popović na SAM Akademiji
Da je promena jedina konstanta, koju moramo prihvatiti i naučiti da njome ovladamo kako bismo došli do uspeha, potvrdili su predavači Mihailo Janković, CEO, MK Group, i Dragan Popović, predsednik kompanije AIGO, tokom predavanja na temu „Upravljanje promenama“ u okviru SAM Akademije.
Detaljnije
18.05.2022.
Biznis trendovi – kako ih prepoznati, pratiti i ne propustiti
Na predavanju „Biznis Trendovi“ u okviru modula „Transformacija“, na edukativnom programu SAM Akademija, predavači su bili Slobodan Đinović, CEO, Orion Telekom, i Nebojša Bjelotomić, direktor Inicijative „Digitalna Srbija“, koji su podelili praktično znanje i iskustvo iz svojih bogatih karijera. Akademija se održava u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, a programski direktori su Dušan Basalo, Talks and Folks, i Nevena Stanisavljević, HR World.
Detaljnije
27.04.2022.
MALE TAJNE USPEŠNIH TRANSFORMACIJA - Vlastimir Vuković i Đorđe Vuksanović na SAM Akademiji
Na drugom predavanju u okviru programa SAM Akademija na temu „Transformacija“ polaznici su imali priliku da slušaju predavače Đorđa Vuksanovića, Senior Transformation Director, A1, i specijalnog gosta Vlastimira Vukovića, predsednika Izvršnog odbora Komercijalne banke, članice NLB Grupe.
Detaljnije
18.04.2022.
II generacija polaznika SAM Akademije počela je sa predavanjima
Prvo predavanje za sve polaznike druge generacije SAM Akademije, održano je u subotu, 16. aprila u hotelu Hyatt, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
25.03.2022.
SAM Akademija - preporuke predavača
SAM Akademija je ekskluzivni edukativni program.
Detaljnije
18.03.2022.
Znanje, energija, budućnost su sinonimi za SAM Akademiju - Monika Pejčić, HR
O iskustvu koje joj je donela SAM Akademija, govori Monika Pejčić, HR direktor.
Detaljnije
17.03.2022.
Akademija pruža kompletnu sliku jednog biznisa i uloge menadžera - Miloš Vuksanović, Schneider Electric
Ekskluzivni program SAM Akademije, prošle godine je upisao prvu generaciju. Među polaznicima je bio i Miloš Vuksanović, Sales Director Commercial Industrial Buildings, Serbia and Montenegro, Europe Operations, Schneider Electric Srbija.
Detaljnije
16.03.2022.
Fokus SAM Akademije nije na teoriji nego na praksi - Marija Mračević, Acibadem Bel Medic
Kako je na nju uticao program SAM Akademije i šta joj je doneo u ličnom razvoju, odgovara Marija Mračević, menadžer prodaje u Acibadem Bel Medic-u. SAM Akademija je ekskluzivni program pokrenut prošle godine.
Detaljnije
15.03.2022.
Pravi ljudi su ključ uspeha jedne kompanije - Milan Matić, DTS
Ekskluzivni program SAM Akademije, prošle godine je upisao prvu generaciju. Među polaznicima je bio i Milan Matić, generalni direktor, Delta transportni sistem (DTS).
Detaljnije
14.03.2022.
Kvalitet, iskustvo i entuzijazam su tri reči koje opisuju SAM Akademiju - Biljana Jovanović, LUNA
Ekskluzivni program SAM Akademije, prošle godine je upisao prvu generaciju. Među polaznicima je bila članica SAM-a, Biljana Jovanović, vlasnica modne kuće "Luna". LUNA je od ove godine sponzor SAM Akademije.
Detaljnije