SAM Akademija

SAM Akademija je novi ekskluzivni edukativni program Srpske asocijacije menadžera, namenjen menadžerima, preduzetnicima, sadašnjim i budućim liderima. Kroz sinergiju razmene iskustva, znanja, kao i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, ovaj program doprinosi razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Program je sačinjen od 8 modula kroz 20 predavanja. Predavanja su kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse koji su okrenuti budućnosti poslovanja. Svoje znanje učesnici će unapređivati kroz interaktivne sesije preko 30 istaknutnih i renomiranih menadžera, ostvarenih profesionalaca i lidera sa internacionalnim iskustvom, koji rukovode najuspešnijim kompanijama u Srbiji. 

Na kraju SAM Akademije, polaznici dobijaju završni sertifikat.

 

Cilj SAM Akademije je da polaznike osnaži u upravljanju kompanijama, ljudima i poslovnim procesima, kao i da ubrza njihov razvoj karijere u smeru savremenih i uspešnih lidera 21. veka.

 

PARTNERI SAM AKADEMIJE 2021

Zlatiborac
Zlatiborac
Zlatiborac
POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
09.04.2021.
Kako uspešno inovirati proizvode i usluge u vreme kada je to pitanje poslovne održivosti? - Miša Lukić, New Startegy
Kako razviti revolucionarne proizvode i usluge, stvoriti novu tržišnu vrednost i učiniti konkurenciju nerelevantnom, objasnio je Miša Lukić, Founder & Chief Business Designer, New Startegy, na predavanju Product and Service Development, drugom u okviru SAM Akademije.
Detaljnije
05.04.2021.
Korporativna strategija – Dragoljub Damljanović i Dragan Filipović
U godini jubileja, 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera pokrenula je SAM Akademiju. Prvo predavanje prvoj generaciji polaznika održali su Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a i Digital Grid Sales VP, Schneider Electric, i Dragan Filipović, CEO, Generali Osiguranje Srbija, koji je i partner SAM Akademije. SAM Akademija, kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse, otvorena je aktuelnom temom „Corporate Strategy and Cross-Functional Interactions“ u okviru modula: Business Strategy & Operations.
Detaljnije
05.04.2021.
Prva generacija SAM Akademije počela je sa učenjem!
SAM Akademija koju je pokrenula Srpska asocijacija menadžera u godini kada obeležava 15. godina postojanja, upisala je prve polaznike i počela je sa radom u subotu, 3. aprila.
Detaljnije
12.03.2021.
SAM Akademija - budite lideri 21. veka!
U godini jubileja, u kojoj obeležava 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera pokreće SAM Akademiju, koja će kroz sinergiju razmene iskustva, znanja i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, doprineti razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.
Detaljnije