Međunarodna saradnja

„Kao deo svojih aktivnosti, SAM uspostavlja bilateralne i multilateralne odnose i saradnju sa sličnim organizacijama u regionu i Evropi, a u cilju unapređenja međunarodne ekonomske saradnje, razmene iskustava i najboljih poslovnih praksi, kao i povezivanja menadžera. SAM je punopravan član evropskog udruženja CEC European Managers (Confederation Europeenne des Cadres) i Asocijacije menadžera jugoistočne Evrope.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
13.11.2018.
SAM na redovnom sastanku CEC-a
Predsednica SAM-a, Stanka Pejanović, prisustvovala je redovnom sastanku Evropske konfederacije menadžera (CEC).
Detaljnije
31.07.2018.
REGISTRACIJA: Seminar u Parizu, 20-21. septembar 2018.
Drugi seminar projekta o psihosicijalnom riziku biće održan u Parizu od 20. do 21. septembra 2018. godine
Detaljnije
26.06.2018.
Unapređenje saradnje menadžera iz Srbije i Francuske
Unapređenje saradnje sa kompanijama iz Francuske, jačanje odnosa i otvaranje prostora za dodatno ulaganje i razvoj u oblasti inženjeringa, građevinarstva, transporta, životne sredine, bankarstva i finansija, bile su glavne teme susreta između predstavnika Srpske asocijacije menadžera sa francuskom poslovnom delegacijom MEDEF.
Detaljnije
30.04.2018.
SRPSKA ASOCIJACIJA MENADŽERA NA SASTANKU ZA UNAPREĐENJE EKONOMSKE SARADNJE U REGIONU
Predstavnici SAMa prisustvovali sastanku Asocijacije menadžera JIE i dodeli nagrada najuspešnijim menadžerima i preduzetnicima Crne Gore
Detaljnije
08.02.2018.
Sastanak Srpske asocijacije menadžera i Združenja Manager Slovenije
Dogovorena bliža saradnja dva udruženja menadžera
Detaljnije
30.11.2017.
Stanka Pejanović, predsednica SAM-a na Susretu CROMA 2017.
Stanka Pejanović, predsednica SAM-a, učestvovala je na tradicionalnom Susretu CROMA 2017. koji se održao u Zagrebu, 30. novembra.
Detaljnije
16.11.2017.
Sastanak predstavnika Srpske asocijacije menadžera i Asocijacije menadžera Crne Gore
U prostorijama Srpske asocijacije menadžera, održan je sastanak Asocijacije menadžera Crne Gore i Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
19.07.2016.
Da li smo spremni za “sharing economy”?
Izvršni direktor SAMa Jelena Bulatović učestvovala je u studijskoj poseti Nemačkoj pod nazivom „Ekonomija deljenja“ organizovanoj od strane nemačkog ministarstva spoljnih poslova. Učesnici iz 12 zemalja sveta posetili su Berlin i Minhen i upoznali se sa konceptom ekonomije deljenja i nemačkim iskustvima u ovoj oblasti.
Detaljnije
27.06.2016.
Održan Prvi Kongres evropskih menadžera
U Budvi je 6. i 7. juna održan Prvi Kongres evropskih menadžera pod nazivom „Liderstvo u izazovnim vremenima“. Kongres je organizovala Asocijacija menadžera Crne Gore, pokrovitelj je bila Vlada Crne Gore, dok su partneri Kongresa CEC European Managers, EMA – European Management Association, CROMA, Srpska asocijacija menadžera i Hellenic Management Association.
Detaljnije
23.11.2015.
Formirana Asocijacija menadžera Jugoistočne Evrope
U Podgorici je 19. novembra doneta odluka o formiranju Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope AMSEE, na inicijativu Asocijacije menadžera Crne Gore. Odluku o formiranju su uz podršku Evropske konfederacije menadžera CEC i Evropske menadžment asocijacije potpisali Konstantinos Lambrinopoulos, predsednik Grčke Asocijacije, Esad Čolaković, menadžer Hrvatskog udruženja menadžera i preduzetnika, Milan Petrović predsednik Srpske asocijacije menadžera i Budimir Raičković, predsednik Asocijacije menadžera Crne Gore.
Detaljnije
21.07.2009.
Veliko regionalno okupljanje menadžera iz zemalja Jugoistočne Evrope - 4.aprila u Portorožu
Asocijacije menadžera iz Srbije, Slovenije i Hrvatske, uz podršku Privredne komore Makedonije, Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine i Crnogorskog udruženje biznismena organizuju Prvu regionalnu konferenciju menadžera, koja će biti održana 4. aprila u Portorožu, u Sloveniji.
Detaljnije