SAM Business club

SAM Business Club spaja dve popularne forme programa kod članova SAM-a – predstavljanje dobre prakse i iskustva sa networking koktelom.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
10.10.2018.
SAM Business Club – Atlantic Grupa „Our Growth Story“
Novi format SAM Business Club spaja dve popularne forme programa kod članova SAM-a – predstavljanje dobre prakse i iskustva sa networking koktelom.
Detaljnije
24.09.2015.
Koktel i prezentaciju projekta Luštica Bay članovima SAM-a
Srpska asocijacija menadžera i Luštica Bay iz Crne Gore, su 22. septembra na terasi hotela Square Nine organizovali koktel i prezentaciju projekta Luštica Bay, na poluostrvu Luštica, nedaleko od Tivta, gde su članovima Srpske asocijacija menadžera predstavljeni luksuzni sadržaji Luštice Bay-a.
Detaljnije
22.01.2015.
SAM i FIAT na NAVAKu
U saradnji sa našim partnerima iz FIAT-a, SAM članovi su u subotu, 1. novembra, imali ekskluzivnu ponudu da među prvima isprobaju JEEP RENEGADE na NAVAK stazi.
Detaljnije
04.07.2014.
Ekskluzivno predstavljena nova regionalna televizija N1
Nova regionalna televizija N1, partner CNN-a za Balkan premijerno se predstavila članovima Srpske asocijacije menadžera u četvrtak 3. jula 2014. godine u hotelu Falkensteiner i upoznala ih iz prve ruke sa svojim ekskluzivnim konceptom, novim-starim TV licima, najnovijim dizajnerskim i vizuelnim rešenjima, regionalnom organizacijom kao i atraktivnim programom, posebno ističući poseban programski pristup poslovnoj zajednici.
Detaljnije
24.06.2014.
SAM i EBRD prezentacija "ENEF-Enterprise Expansion Fund"
Srpska asocijacija menadžera je u ponedeljak 23. juna 2014. godine u saradnji sa kompanijom SBB i EBRD-om organizovala za svoje članove prezentaciju i predstavljanje fonda ENEF - Enterprise Expansion Fund.
Detaljnije
14.03.2014.
SAM Afterwork Shake Off Stress
U četvrtak 13. marta, članovi SAM-a su se upoznali sa konceptom rada FIZIO centra koji predstavlja jedinstven način funkcionalnog vežbanja i kompletne brige o zdravlju korisnika uz najsavremeniju dostupnu tehnologiju putem individualnog pristupa, rada na prevenciji i očuvanju dobrog zdravlja.
Detaljnije
13.03.2014.
Poseta članova Upravnog odbora Rafineriji NIS Pančevo
Članovi Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera posetili su Rafineriju nafte Pančevo, gde ih je generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko upoznao sa modernizovanim prerađivačkim kompleksom, kao i sa rezulatima rada ove kompanije.
Detaljnije
12.12.2013.
Moda iz Sirogojna, novi modeli i priča o nesvakidašnjem uspehu
Članovi SAM-a imali su priliku da uživaju u novim modelima i čuju nesvakidašnju priču o usponu džempera iz malog zlatiborskog sela u svet visoke mode, kao i izložbi modnih fotografija iz arhiva kroz koje su nas sproveli predstavnice Sirogojno Company.
Detaljnije
27.11.2013.
HUGO BOSS i AŠOK MURTI za članove SAM
Na putovanje kroz svet muških odela, kao i koje poruke se prenose stilom oblačenja, kako se obući za poslovni sastanak, za večernji koktel, a kako za neformalno druženje sa prijateljima, bile su samo neke od tema kroz koje nas je sproveo naš poznati modni stručnjak, Brand Manager HUGO BOSS-a, Ašok Murti (Ashok Murty), iz kompanije Movem Fashion.
Detaljnije
16.09.2013.
Prvi SAM Family Day
U nedelju, 15. septembra organizovali smo naš prvi SAM Family Day za sve članove i njihove porodice i to u predivnom prirodnom ambijentu sojence na Savi.
Detaljnije
05.07.2013.
Svet razvoja i inovacija - by Google
U sredu, 3. jula, u prostorijama SAM-a, održana je prezentacija kompanije Google.
Detaljnije
11.09.2012.
SAMPLE "after summer" druženje uz A-klasu
U četvrtak, 6. septembra, organizovali smo prvo druženje članova SAMPLE-a nakon letnje pauze, na platou tržnog centra Delta City gde je bio postavljen Mercedesov paviljon. Uz lepo vreme i prijatnu atmosferu, članovi su imali priliku i da testiraju novu Mercedesovu A-klasu.
Detaljnije
15.09.2011.
Konferencija za novinare Doba Fakulteta
Detaljnije
04.03.2011.
Frey Wille za članice SAM
Svetski proizvođač luksuznog umetničkog nakita Frey Wille u saradnji sa marketinškom kućom M2Communications organizovao je druženje - ekskluzivno za članove SAM.
Detaljnije
18.02.2011.
SAM i Porsche - Promocija Novog Passata
Srpska asocijacija menadžera je u saradnji sa Porsche salonom u Beogradu organizovala premijernu prezentaciju Novog Passata za sve članove SAM.
Detaljnije
10.06.2010.
SAMPLE dan sa Carlsbergom
Druženje, sport, zabava, CSR i edukacija - nedelja u Čelarevu
Detaljnije