SAM Fanki lideri

Fanki lideri je događaj koji Srpska asocijacija menadžera organizuje u okviru svog programa razvoja mladih biznis lidera. Po svom formatu, Fanki lideri su panel diskusija koja ima za cilj da predstavi uspešne menadžere i njihova iskustva prezentuje kolegama menadžerima, članovima SAM-a, prijateljima i partnerima. 

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
07.07.2016.
Fanki lideri - proslava 6 godina SAMPLE-a
Srpska asocijacija menadžera organizovala je u sredu, 6. jula, na splavu Lemon Chili događaj u okviru kojeg je održan panel “Nova generacija”. Nakon panela održan je koktel, gde su članovi uživali u vinima vinarije Aleksić, ali i neformalnoj atmosferi koja im je pružila odličnu mogućnost za networking.
Detaljnije
28.07.2015.
Fanki lideri i proslava 5 godina SAMPLE
Srpska asocijacija menadžera organizovala je u petak, 3. jula, u hotelu Crystal događaj u okviru kojeg je održan panel “Fanki lideri” sa temom – “razvoj lidera u biznisu” i proslavu petog rođendana SAMPLE – sekcije koja okuplja mlade članove SAM-a.
Detaljnije
04.07.2013.
Proslavljen treći rođendan SAMPLE-a uz panel Fanki Lideri
U organizaciji SAMPLE, Sekcije mladih lidera u okviru Srpske asocijacije menadžera, održan je panel Fanki Lideri na temu “Dame u biznisu” na prelepoj terasi hotela Crystal.
Detaljnije
15.03.2013.
Funky Lideri - Kreativno razmišljanje u biznisu
Sekcija mladih perspektivnih lidera, SAMPLE, sekcija Srpske Asocijacije Menadžera organizovala je treći po redu dogadjaj pod nazivom Funky Lideri. Na temu kreativnog razmišljanja u biznisu, govorili su Gerry Clarke, komercijalni direktor FAS (Fiat Automobili Srbija), jedan od naših najpoznatijih dizajnera Slavimir Stojanović i Rade Rakočević, lifestyle entrepreneur i jedan od kreatora poslovnih poduhvata poput Beer Festa, agencije za digitalne komunikacije Inbox i brokerske kuće Senzal kapital. Zamišljeno kao panel diksusija, Funky Lideri imaju za cilj da predstave uspešne menadžere i njihova iskustva prezentuju mladjim kolegama. Treći Funky Lideri su održani u funkcionalnom i modernom ambijentu Fiat Centra, koji i sam svojim izgledom prenosi poruku koliko kreativnost može prodajni salon napraviti jedinstvenim mestom okupljanja u centru grada.
Detaljnije
16.11.2012.
SAMPLE Hour - Funky Lideri 2
U organizaciji SAMPLE, Sekcije mladih lidera u okviru Srpske asocijacije menadžera, održan je drugi panel Funky Lideri. Na temu preduzetništva i o viziji liderstva, načinu rukovođenja i najvećim izazovima sa kojima su se suočavali u karijeri govorili su Branislava Gajić Stanojević, direktorka Infostuda, Dragan Vraneš, direktor i suvlasnik Roggenart-a i Borislav Miljanovć, CEO Represent Systema.
Detaljnije
06.07.2012.
SAMPLE Hour - Funky Lideri
SAMPLE, sekcija mladih lidera, proslavila je drugu godinu uspešnog postojanja i rada u okviru asocijacije.
Detaljnije