Aktivnosti

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
18.11.2022.
DELEGACIJA SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA POSETILA NAUČNO-TEHNOLOŠKI PARK U NIŠU
Veoma je važno da je SAM kao asocijacija koja okuplja najznačajnije predstavnike poslovnog života u našoj zemlji posetila NTP Niš, kako bi se članovi SAM-a upoznali sa tamo prisutnim inovativnim kompanijama i startapovima, kao i sa svim mogućnostima koje pruža ovaj Park i na taj način uspostavili platformu za buduću međusobnu saradnju – zaključak je posete predstavnika Srpske asocijacije menadžera Naučno-tehnološkom parku u Nišu.
Detaljnije
17.11.2022.
Finalisti u kategoriji "Menadžer godine 2022"
U kategoriji „SAM Menadžer godine“, za izvrsne doprinose, strateško razmišljanje, društveno odgovorni pristup, razvoj i vođenje zaposlenih, našle su se po prvi put, tri dame.
Detaljnije
16.11.2022.
SAM Night Out
Održan poslednji networking pred Godišnju dodelu nagrada.
Detaljnije
16.11.2022.
SAM Akademija - Svečana dodela diploma
Druga generacija uspešno je završila program SAM Akademije.
Detaljnije
16.11.2022.
Finalisti u kategoriji "Mladi menadžer 2022"
Mladi menadžeri do 35 godina koji su prepoznati unutar i van svoje kompanije kao osobe od integriteta i ugleda i koji su u 2022. godini ostvarili posebne poslovne rezultate, u finalu su za SAM Godišnju nagradu 2022.
Detaljnije
15.11.2022.
Finalisti u kategoriji "Poslodavac godine"
Velike i srednje kompanije koje su u 2022. godini ponudile najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera, ušle su u finale za SAM Godišnju nagradu 2022.
Detaljnije
14.11.2022.
Finalisti u kategoriji "Društveno odgovorna kompanija godine"
Kompanije koje su u 2022. godini pokazale izuzetan doprinos i odgovorno ponašanje prema društvenoj zajednici, ušle su u finale za SAM Godišnju nagradu 2022.
Detaljnije
14.11.2022.
POZNATI FINALISTI ZA PRESTIŽNU „SAM GODIŠNJU NAGRADU 2022“
Srpska asocijacija menadžera i ove godine dodeliće priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima, pojedincima i inicijativama koje ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu.
Detaljnije
09.11.2022.
Četvrta dimenzija poslovanja - SAM Akademija
Inovacije biznis modela i Budući trendovi bile su teme trinaestog i četrnaestog predavanja SAM Akademije, koja su bila dva poslednja predavanja za drugu generaciju SAM Akademije.
Detaljnije
07.11.2022.
Predstavljamo vam članove žirija - SAM Godišnja nagrada 2022
Ko će poneti laskava priznanja Srpske asocijacije menadžera, odlučiće članovi SAMa kao i stručni žiri.
Detaljnije
04.11.2022.
Mentorska konferencija 7. generacije - May the mentor be with you
Mentori i mentiji 7. generacije Mentorskog programa SAMa predstavili su svoja iskustva i rezultate na Mentorskoj konferenciji.
Detaljnije
21.10.2022.
Komunikacija u 21. veku - SAM Akademija - Borislav Miljanović
Šta podrazumeva komunikacija u 21.veku? Na šta se odnose eksterne i interne komunikacije i kakve one moraju biti? Na ova, i još mnoga značajna pitanja vezana za komunikaciju, odgovorio je dr Borislav Miljanović, CEO Represent System, na predavanju „Communications 3.0“ održanom u okviru SAM Akademije.
Detaljnije
19.10.2022.
MI NEMAMO DRUGO VREME, PODELIMO I USPEHE I TERET - Forum menadžera 2022
Na Forumu menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, poslovni lideri iz Srbije i regiona predstavili su na svoja razmišljanja o najnovijim izazovima kada je reč o energetici, hrani i poljoprivredi, finansijskim kretanjima kao i dugoročnim trendovima u vezi sa kadrovima, održivošću, investicijama i biznis kretanjima.
Detaljnije
13.10.2022.
Nagrađivanje zaposlenih kroz dodelu udela u vlasništvu - Radni doručak sa kancelarijom Karanović & Partners
Na današnjem Radnom doručku sa advokatskom kancelarijom Karanović & Partners slušali smo kako kompanije prevazilaze probleme prouzrokovane sve zahtevnijem tržištu rada.
Detaljnije
10.10.2022.
Napredne tehnike pregovaranja - Marija Desivojević Cvetković i Slobodan Đinović na SAM Akademiji
Pregovaranje je tehnika koja se vežba svakodnevno i prisutno je u svim segmentima života
Detaljnije
07.10.2022.
POST COVID 19 TRENDOVI I ODRŽIVOST POSLOVANJA - Na kafi SAM sa Dragoljubom Kostićem, Atlantic Brands
Brojne promene u svesti i navikama potrošača nastale su nakon pandemije kovid19 i globalnih svetskih dešavanja, pokazali su rezultati istraživanja Atlantic brands.
Detaljnije
03.10.2022.
Organizacioni dizajn - Zvezdan Horvat i Tijana Bošnjak na SAM Akademiji
Na još jednom predavanju održanom u okviru SAM Akademije, ekskluzivnog edukativnog programa za menadžere u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, govorilo se o temi “Organizacioni dizajn”. Gostujući predavači bili su Zvezdan Horvat, director Adizes Institute Worldwide i Tijana Bošnjak, HR Business Partner for South East Market Nestlé, koji su podelili svoja bogata iskustva i jedinstvene primere iz prakse.
Detaljnije