Aktivnosti

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
21.04.2021.
Kriza kao šansa - drugi sastanak inicijative Mind Networking sa Draganom Popovićem
Održan je sastanak sa drugom i trećom grupom preduzetnika u okviru inicijative Mind Networking u kojoj je Dragan Popović, vlasnik AIGO Business System-a i član UO SAM-a, napravio osvrt na svoje početke i karijeru dugu preko 30 godina.
Detaljnije
19.04.2021.
Business Trends: Budućnost koju već živimo - Nebojša Bjelotomić i Slobodan Đinović na SAM Akademiji
Šta su najnoviji trendovi u biznisu, kako ih predvideti i kako im se prilagoditi na predavanju Business Trends, u okviru SAM Akademije otkrili su Nebojša Bjelotomić, CEO, Saga, i Slobodan Đinović, CEO, Orion Telekom, član UO SAM-a i partner SAM Akademije.
Detaljnije
19.04.2021.
EKOF & SAM Business Talks - Miloš Perović, Termovent
Nova epizoda donosi razgovor sa Milošem Perovićem, COO and Head of Cleaning Room Division u kompaniji Termovent.
Detaljnije
15.04.2021.
Važno je uskladiti sisteme benefita sa potrebama i vrednostima zaposlenih
U okviru SAM Talk-a održano je predavanja na temu „Benefiti zaposlenih u kompanijama u Srbiji - šta je sve potrebno da znamo?“.
Detaljnije
14.04.2021.
Trendovi i očekivanja u 2021: Korak u nepoznato - Dragomir Kostić, generalni direktor, Atlantic Brands
Kakvi su naši životi danas, koje smo lekcije naučili tokom pandemije, kakvi nas novi izazovi očekuju usled pandemije virusa COVID-19 i kako održati poslovanje u narednom periodu, govorio je Dragomir Kostić, generalni direktor, Atlantic Brands i član UO SAM-a, u okviru Ask an Expert formata Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
09.04.2021.
Kako uspešno inovirati proizvode i usluge u vreme kada je to pitanje poslovne održivosti? - Miša Lukić, New Startegy
Kako razviti revolucionarne proizvode i usluge, stvoriti novu tržišnu vrednost i učiniti konkurenciju nerelevantnom, objasnio je Miša Lukić, Founder & Chief Business Designer, New Startegy, na predavanju Product and Service Development, drugom u okviru SAM Akademije.
Detaljnije
09.04.2021.
Drugu sezonu SAM i EKOF podcasta otvara Tamara Jokanović, generalna direktorka, Represent Communications
Počinje druga sezona EKOF i SAM Business Talks podcasta!
Detaljnije
08.04.2021.
Benefiti zaposlenih u kompanijama u Srbiji - šta je sve potrebno da znamo?
SAM Talk predavanje na temu benefita za zaposlene, održaće se u sredu, 14. aprila od 15h, preko Zoom platforme.
Detaljnije
07.04.2021.
Imajte veru u sebe - Mind Networking sa Draganom Popovićem, vlasnikom AIGO Business System-a
U okviru inicijative za preduzetnike Mind Networking, sastanak sa prvom grupom članova održao je Dragan Popović, vlasnik, AIGO Business System i član UO SAM-a.
Detaljnije
05.04.2021.
Korporativna strategija – Dragoljub Damljanović i Dragan Filipović
U godini jubileja, 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera pokrenula je SAM Akademiju. Prvo predavanje prvoj generaciji polaznika održali su Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a i Digital Grid Sales VP, Schneider Electric, i Dragan Filipović, CEO, Generali Osiguranje Srbija, koji je i partner SAM Akademije. SAM Akademija, kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse, otvorena je aktuelnom temom „Corporate Strategy and Cross-Functional Interactions“ u okviru modula: Business Strategy & Operations.
Detaljnije
05.04.2021.
Prva generacija SAM Akademije počela je sa učenjem!
SAM Akademija koju je pokrenula Srpska asocijacija menadžera u godini kada obeležava 15. godina postojanja, upisala je prve polaznike i počela je sa radom u subotu, 3. aprila.
Detaljnije
02.04.2021.
Ask an Expert - Dragomir Kostić, generalni direktor, Atlantic Brands i član UO SAM-a
Gost formata "Ask an Expert" u petak, 9. aprila od 12h biće Dragomir Kostić, generalni direktor Atlantic Brands-a.
Detaljnije
01.04.2021.
Recept za lojalne zaposlene čini transparentnost, iskrenost i lični primer - Nebojša Matić po treći put u ulozi Mind Leadera!
Član UO SAM-a, Nebojša Matić i CEO, Mikroelektronika, održao je sastanak sa trećom grupom učesnika nove SAM inicijative za preduzetnike, Mind Networking.
Detaljnije
25.03.2021.
Podsticanje preduzetnika na inovativnost - drugi sastanak Nebojše Matića, CEO, Mikroelektronika u okviru Mind Networking inicijative za preduzetnike
Detaljnije
23.03.2021.
Svakodnevno usavršavanje i praćenje promena su ključ profesionalnog uspeha! - Dragan Filipović, CEO, Generali Srbija
Verujem da će naše iskustvo (Generalija) u upravljanju promenama i strateškoj transformaciji biti korisno polaznicima SAM Akademije i da će im učenje na primenama raznih poslovnih uspeha i neuspeha koje predavači budu nesebično podelili, pomoći da unaprede svoja znanja i veštine! - Dragan Filipović, CEO, Generali Srbija koja je partner SAM Akademije u svom autorskom tekstu govori o značaju kontinuiranog profesionalnog razvoja menadžera.
Detaljnije
19.03.2021.
ONLINE KONFERENCIJA BIZNIS U IZAZOVNIM VREMENIMA – GODINU DANA POSLE
Očuvanje zaposlenih treba da bude i dalje u prvom planu. Država treba da pomogne najugroženijim sektorima, ali i da se fokusira na mala i srednja preduzeća. Niko nije mogao da predvidi dužinu trajanja pandemije, banke su bile institucije koje su bile spremne i prve reagovale i pomogle da se očuva likvidnost kompanija, jer kada niste likvidni nema ni planiranja ni budžetiranja. Kompanije se razlikuju na one koje su spremno ušle u transformaciju poslovanja i one koje su pravile planove za  tri do šest meseci i zbog toga ostale u velikom problemu – deo je zaključaka online konferencije Biznis u izazovnim vremenima – Godinu dana posle, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
18.03.2021.
Nebojša Matić, vlasnik i CEO , Mikroelektronika – Održao prvi interaktivni sastanak u okviru SAM Programa Mind Networking
Detaljnije