SAM Business club

14.03.2014.

POSTANI ČLAN

SAM Afterwork Shake Off Stress

U četvrtak 13. marta, članovi SAM-a su se upoznali sa konceptom rada FIZIO centra koji predstavlja jedinstven način funkcionalnog vežbanja i kompletne brige o zdravlju korisnika uz najsavremeniju dostupnu tehnologiju putem individualnog pristupa, rada na prevenciji i očuvanju dobrog zdravlja.

Članove je pozdravio stručni tim iz FIZIO centra koga predvode Milan Ilić i Filip Volšek, kao i ostali članovi, sposobni, mladi, iskusni terapeuti i profesionalni treneri fizičke kulture, koji svojim klijentima nastoje da pruže kompletan doživljaj ugodne i relaksirajuće atmosfere. Postizanje psihofizičkog balansa kroz paralelno savetovanje sa nutricionistima, fizijatrima i ortopedima predstavlja jedan od glavnih ciljeva ovog centra, u šta su se uverili i na ličnom primeru članovi SAM-a.

Savremena oprema ovog centra koja postavlja nove standarde u domenu rekreacije uočljivi su već pri samom ulasku u prostorije koje se prostiru na 500 m2, a članovi SAM-a dočekani su uz zdrave napitke i priodno ceđene šejkove, značajne za hranjenje mišića.

Članovi su imali na raspolaganju prostranu kinezi salu u kojoj se organizuju fizio vežbe, prostoriju za pružanje fizio terapija, opremljenu najsavremenijom tehnologijom i jedinstven prostor za sve one koji žele da oblikuju svoje telo i unaprede zdravlje kroz kardio treninge, kinezis, arke, TRX Suspension Training, TRX Rip, fitboks, spining i ostale fitnes programe uz pomoć kojih se podstiče razvoj samopouzdanja, fizičkih performansi i sveukupnog kvaliteta života. Pored raznih vežbi, članovi su obavili preglede kod kiropraktičara, kao i isprobali FIZIO masaže i fizikalnu terapiju.

Zahvaljujemo se Milanu i Filipu, kao i celom FIZIO timu koji su se pokazali kao izuzetni domaćini i pozivamo sve članove da ukoliko žele da postignu psihofizički balans i unaprede kvalitet života, iskoriste neke od ponuda iz FIZIO centra, koristeći popust od 20% ekskluzivno uz člansku kartu SAM-a.