SAM Wine Club

SAM Wine Club je omiljeni format okupljanja članova Srpske asocijacije menadžera i namenjen je pre svega upoznavanju, druženju i poslovnom povezivanju menadžera. Kroz business networking u opuštenoj atmosferi, ovaj format promoviše i najbolje vinarije u Srbiji.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
25.10.2018.
SAM Wine Club za Prijatelje
U znak zahvalnosti svim Prijateljima SAM-a, održan je Wine Club u prostoru novootvorenog lokala „5A soba“.
Detaljnije
25.04.2018.
SAM Wine Club uz kompaniju Resalta
Poslovni uspeh i razvoj naši dragih članova iz kompanije Resalta, nazdravili smo uz najbolja vina vinarije Tikveš u gastro baru Remix.
Detaljnije
28.03.2018.
SAM Wine Club uz GI Group
SAM i GI Group organizovali su prvi Wine Club u ovoj godini u prijatnom ambijentu Cantine Del Vino
Detaljnije
21.11.2017.
SAM Wine Club - Termovent i vinarija Bjelica
Divno SAM Wine Club veče održano je uz kompaniju Termovent i vinariju Bjelica u petak, 10. novembra u klubu Magaza.
Detaljnije
25.05.2017.
SAM Wine Club - Vinarija Cilić
Srpska asocijacija menadžera organizovala je još jedan SAM Wine Club na kome su članovi imali priliku da uživaju u kvalitetnim vinima Vinarije Cilić
Detaljnije
29.03.2017.
SAM Wine Club - hotel Hyatt Regency Belgrade i vinarija Aleksić
U utorak, 28. marta, održali smo još jedan SAM Wine Club uz podršku hotela Hyatt Regency Beograd i naše članice Vojke Glišević. Sjajan ambijent restorana Focaccia, upotpunilo je uživanje u prelepim vinima vinarije Aleksić, koja se se dugustirala tokom cele večeri.
Detaljnije
07.11.2016.
SAM Wine Club - Movem fashion i vinarija Jokić
U petak 4. novembra, održali smo još jedan SAM Wine Club uz podršku kompanije Movem fashion i naših članova Njegoslava i Duška Trifkovića. U prelepom ambijentu i omiljenom za naše članove, Podrum novi na Novom Beogradu, uživali smo u sjajnom ukusu organskih vina vinarije JOKIĆ.
Detaljnije
19.05.2016.
SAM Wine Club - DHL Global Forwarding i vinarija Aleksić
U sjajnom ambijentu terase Wine Arta, u sredu 18. maja održan je još jedan SAM Wine Club uz podršku kompanije DHL Global Forwarding i našeg člana Nebojše Mandića. Odličnu atmosferu na događaju upotpunila je degustacija vina vinarije Aleksić.
Detaljnije
22.04.2016.
SAM Wine Club – vinarija Tikveš
U četvrtak 21. aprila, u prelepom ambijentu restorana Đorđe, održan je još jedan SAM Wine Club. U vrlo prijatnoj atmosferi članovi SAM-a, degustirali su premium vina najstarije i najveće vinarije u regionu - Tikveš.
Detaljnije
18.03.2016.
SAM Wine Club – FCA Srbija i vinarija Temet
U četvrtak 17. marta održan je još jedan uspešan SAM Wine Club uz podršku kompanije FCA Srbija i vinarije Temet. U vrlo prijatnom i atraktivnom prostoru vinoteke Podrum novi, degustirali smo vina vinarije Temet.
Detaljnije
28.07.2015.
SAM Wine Club - DHL Global Forwarding
U četvrtak 21.maja održali smo još jedan SAM Wine Club uz podršku kompanije DHL Global Forwarding i našeg člana Nebojše Mandića. U renoviranom ambijentu vinoteke Riznica vina, degustirali smo vina vinarije DESPOTIKA.
Detaljnije
14.05.2015.
SAM Wine Club - veče u restoranu "Đorđe"
U autentičnom ambijentu restorana "Đorđe", održan je prvi SAM Wine Club, u ovoj godini.
Detaljnije
22.01.2015.
SAM Wine Club-Piraeus Bank
U autentičnom ambijentu Beton hale u Beogradu, u originalnom konceptu restorana Sofa, održan je još jedan SAM Wine Club, čiji je domaćin bila Piraeus Bank-a.
Detaljnije
11.06.2014.
SAM Wine Club-vinarija Aleksandrović
U autentičnom ambijentu Beton hale u Beogradu, u originalnom konceptu restorana Toro Latin Gastro Bar, na obali reke Save, družili smo se i prepustili uživanju uz još jedan SAM WINE Club, uz vina iz vinarije Aleksandrović.
Detaljnije
21.03.2014.
SAM WINE CLUB -Enel PS i vinarija Belo brdo
U lepom i autentičnom ambijentu vinarije Srpska kuća vina na Novom Beogradu, organizovali smo prvo veče vina u ovoj godini „SAM WINE CLUB", ovog puta u saradnji sa ENEL PS kompanijom i našim članovima Zoranom Hinićem i Sašom Mihailovićem.
Detaljnije
05.12.2013.
Wine club - Temet vina
U prelepom ambijentu vinarije SirOvina u centru Beograda, družili smo se i uživali svim čulima u novim vinima na našem tržištu. Domaćin skupa, TEMET vinarija, je osnovana 2010. godine u jagodinskom kraju sa motivom da nova vinarija mora da stvara duh vremena koje dolazi. Vina koja su se služila, iako su tek iz prve prerade, dobila su već priznanja, što govori o potencijalima ali i posvećenosti kompanije da celokupna proizvodnja bude na visokom nivou.
Detaljnije
26.04.2013.
SAM WINE CLUB sa kompanijom SKILLS u Podrumu Wineart
U Višnjićevoj 7,u prelepom ambijentu kuće vina Podrum WINEART, družili smo se 25. aprila i održali drugi po redu SAM WINE CLUB.
Detaljnije